M3GAN: Pokračování má název a datum premiéry

M3GAN: Pokračování má název a datum premiéry | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Zabijácká panenka s umělou inteligencí se vrátí, aby předvedla, že jedno robo-dítě je horší než tři Terminátoři.

Pár dní zpátky jsme mluvili o tom, že se pomalu začíná chystat pokračování hororové komedie M3GAN. Teď už máme pevné obrysy. Sequel se bude jmenovat M3GAN 2.0 a datum premiéry je stanoveno na 17. ledna 2025. Pokud v Česku bude snímek uveden souběžně se zahraničím, dočkáme se jej zřejmě ve čtvrtek 16. ledna 2025.

V hlavních rolích se vracejí Allison Williams jako teta Gemma a Violet McGraw jako malá Cady. Williams snímek zároveň bude produkovat. Scénář znovu píše Akela Cooper, která krom jedničky napsala také Zhoubné zlo nebo Sestru 2. S režisérem Gerardem Johnstonem se o návratu jedná, ale dohody zatím dosaženo nebylo.

První snímek při dvanáctimilionovém rozpočtu zatím stačil v kinech utržit 96 milionů a pořád se promítá, takže suma bude ještě růst. První díl končil tím, že Cady s tetou zdánlivě zlou robotku M3GAN zničily. Záhy se ale ukázalo, že se umělá inteligence před svým koncem stačila uploadovat do chytré domácnosti/cloudu. Pro pokračování tedy připadají v úvahu dvě zásadní možnosti. Buď se prostě M3GAN ze síťové zálohy obnoví do nějakého nového těla, anebo bude drtit své protivníky skrze všechna zařízení připojená k síti. Buď v rámci jedné chytré domácnosti, nebo potenciálně ještě v daleko širším prostředí. Popřípadě lze obě možnosti nějakým způsobem kombinovat.

Foto je ilustrační, první M3GAN

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 2

M3GAN: Pokračování má název a datum premiéry | Fandíme filmu M3GAN: Pokračování má název a datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest