Alone At Night: Paris Hilton a Pamela Anderson v novém erotickém hororu

Alone At Night: Paris Hilton a Pamela Anderson v novém erotickém hororu | Fandíme filmu
Rhea Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
Striptýz přes internet ještě nikoho nezabil. Nebo ano? Pusťte si trailer chystané vyvražďovačky.

Horor Alone At Night (dříve také známý jako 18 & Over) je zvláštní kousek. Film vypadá lacině. Teprve jako svůj druhý projekt jej natočil prakticky neznámý Jimmy Giannopoulos. V hlavních rolích chybí známější herci. A zápletka není nijak extra zajímavá. Ale protože se do snímku podařilo propašovat erotiku, ve vedlejších rolích se objevují známé tváře a alespoň část rozpočtu se platila prostřednictvím prodeje momentálně módních NFT, vysloužila si tahle vyvražďovačka větší pozornost, než jiné podobné.

Hlavní hrdinkou je Vicky, mladá žena, která se po náročném rozchodu snaží na chvíli schovat před celým světem. Kamarádka jí půjčí svoji odlehlou chatu v lesích, aby si mohla pročistit hlavu. Na chatě Vicky dál streamuje pro své followery na stránce 18 & Over, určené pouze návštěvníkům starším osmnácti let. Když vypadne proud, Vicky zjišťuje, že na ni ve tmě číhá zabiják s maskou a páčidlem v ruce.

Hlavní roli ztvárnila Ashley Benson, dále ve snímku vystpují Pamela Anderson (Pobřežní hlídka), Luis Guzmán (Traffic), Winnie Harlow, G-Eazy, A$AP Nast, Paris Hilton (Dům voskových figurín), Lindsey Pelas (Extraction), John Robinson (Lords of Dogtown) Cassius Corrigan (Huracán) a Sky Ferreira (Baby Driver). G-Eazy pro film také složil hudební doprovod. Snímek je už dotožený a Giannopoulos slibuje, že je zábavný, děsivý, sexy a má skvělou muziku. Pokud cokoliv z toho ve zveřejněném traileru vidíte, tak dejte vědět v komentářích. Za mě film vypadá v ukázce opravdu hodně lacině. Ale kdo ví, třeba známé osobnosti ve vedlejších rolích zemřou nějakou opravdu vypečenou smrtí. Novinka jde do digitální distribuce 20. ledna 2023 a dole pod trailerem najdete dosud zveřejněné fotky.

Podklady a foto: Rhea Films

Galerie: 6

Alone At Night: Paris Hilton a Pamela Anderson v novém erotickém hororu | Fandíme filmu Alone At Night: Paris Hilton a Pamela Anderson v novém erotickém hororu | Fandíme filmu Alone At Night: Paris Hilton a Pamela Anderson v novém erotickém hororu | Fandíme filmu Alone At Night: Paris Hilton a Pamela Anderson v novém erotickém hororu | Fandíme filmu Alone At Night: Paris Hilton a Pamela Anderson v novém erotickém hororu | Fandíme filmu Alone At Night: Paris Hilton a Pamela Anderson v novém erotickém hororu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest