Vřískot 6: V prvním teaseru se maskovaný zabiják přesunul do New Yorku

Vřískot 6: V prvním teaseru se maskovaný zabiják přesunul do New Yorku | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Hororová série opouští maloměsto. Jsou tu fotky, plakát a podrobnosti o novém vraždění.

Pátý Vřískot letos v lednu zaznamenal takový úspěch, že stejný tvůrčí tým okamžitě svolení k přípravě dalšího pokračování. To nakonec bude uvedené pod názvem Vřískot VI (Scream VI). Novinka dorazí do našich kin už v březnu a níže si můžete pustit první teaser.

Ten je hodně jiný, než cokoliv, co jsme dosud v sérii viděli. Namísto klasického tichého předměstí jsme v rušném velkoměstě. Dokonce v jednom z největších – v New Yorku. Upoutávka se zřejmě odehrává během Halloweenu, kdy může Ghostface splynout s davem, avšak zda se film odehrává v jednom dni v delším časovém horizontu, to zatím nevíme.

Šestý film nabídne jedny z největších změn, jaké kdy sága zažila. V New Yorku vraždění získá úplně novou dynamiku. Na periferii se oběti mohly bát opuštěných ulic, ve velkoměstě se zabiják schová v anonymním davu. A vlastně se ani nijak zásadně skrývat nemusí, protože všichni lidé jsou si vzájemně cizí, nikdo se nechce zaplést do potíží a každý si hledí svého. Herečka Melissa Barrera také tvrdí, že v šestém filmu bude Vřískot krvavější, než kdykoliv předtím. Krom toho Melissa dodává, že od událostí posledního snímku uplynulo vlastně jen minimum času – zhruba tolik, kolik v reálném světě.

Sam, kterou Barerra hraje, je jednou z hlavních postav. Vrací se také Jenna Ortega jako její sestra Tara a Jasmin Savoy Brown a Mason Booding jako sourozenci Mindy a Chad Meeksovi. Na čtveřici bude kladen ještě větší důraz než v předchozím dílu, protože se po platových neshodách nevrátí Neve Campbell, dosavadní představitelka ústřední postavy Sidney Prescott. Čtyřka mladých lidí se stěhuje z Woodsboro do New Yorku, kde všichni nastupují na novou školu. A ve městě znovu potkáme také reportérku Gale Weathers (Courtney Cox), již uvidíme v jejím přirozeném prostředí.

Jako Kirby Reed se vrací Hayden Panettiere a nově byli obsazeni Dermot Mulroney, Tony Revolori, Henry Czerny a Samara Weaving. U nikoho z nich zatím nevíme, jak přesně budou do nového příběhu zapadat. Roger L. Jackson opět propůjčil hlas zabijákovi. Jak také můžete vidět na jedné z přiložených fotografií, zabiják bude přinejmenším v části filmu nosit na první pohled odlišnou masku. To není podle tvůrců estetická volba, ale vychází to z příběhu. I v šestém filmu má být opět vyprávění do určité míry meta, jako tomu bylo posledně.

Režírují Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett. Česká kina Vřískot 6 uvedou 9. března 2023. Dole pod teaserem najdete plakát a fotky.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 9

Vřískot 6: V prvním teaseru se maskovaný zabiják přesunul do New Yorku | Fandíme filmu Vřískot 6: V prvním teaseru se maskovaný zabiják přesunul do New Yorku | Fandíme filmu Vřískot 6: V prvním teaseru se maskovaný zabiják přesunul do New Yorku | Fandíme filmu Vřískot 6: V prvním teaseru se maskovaný zabiják přesunul do New Yorku | Fandíme filmu Vřískot 6: V prvním teaseru se maskovaný zabiják přesunul do New Yorku | Fandíme filmu Vřískot 6: V prvním teaseru se maskovaný zabiják přesunul do New Yorku | Fandíme filmu Vřískot 6: V prvním teaseru se maskovaný zabiják přesunul do New Yorku | Fandíme filmu Vřískot 6: V prvním teaseru se maskovaný zabiják přesunul do New Yorku | Fandíme filmu Vřískot 6: V prvním teaseru se maskovaný zabiják přesunul do New Yorku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest