Batman Beyond: Samostatný batmanovský film s Michaelem Keatonem se ruší

Batman Beyond: Samostatný batmanovský film s Michaelem Keatonem se ruší | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Plánovaná Keatonova sólovka se ruší. Jeho návrat uvidíme pouze v The Flashovi, který jemně posouvá termín premiéry.

Tenhle týden do světa DC filmu padla pořádná bomba, když The Hollywood Reporter přinesl podrobnou reportáž o tom, jaké zemětřesení uvnitř DC Studios momentálně probíhá. Zpráva má zásadní dozvuky, když ji postupně následují další doplňující informace.

Reportér Jeff Sneider například odhalil, že jedním ze zrušených DC projektů je také samostatný batmanovský film s Michaelem Keatonem v hlavní roli. Snímek psala scenáristka Christina Hodson, jež je podepsaná pod Birds of Prey, Batgirl a The Flashe. Reportér Umberto Gonzalez doplňuje, že konkrétně nemělo jít o zfilmování žádného jiného příběhu, než Batmana Beyond. Batman Beyond je původně animovaný seriál z konce 90. let, který pojednává o tom, jak stárnoucí Bruce Wayne vychovává svého mladého nástupce.

Michael Keaton hrál Batmana v ikonických filmech Tima Burtona z let 1989 a 1992. V červnu roku 2020 se poprvé objevily zprávy, že by se měl Keaton po letech k roli vrátit. Zásadní roli měl mít ve zrušené Batgirl a jeden čas existovala možnost, že by se ukázal také v Aquamanovi 2. Bylo v plánu, že se z něj stane klíčová postava budoucnosti filmového světa DC, avšak v tuhle chvíli se zdá, že se toliko jednou k roli vrátí v připravovaném snímku The Flash, kde titulární hrdina cestuje do paralelního vesmíru, kde se pod Batmanovou maskou ukrývá právě Keaton.

The Flash čerstvě změnil své datum premiéry, když se z 23. června přesunul na 16. června 2023. Pokud česká premiéra bude tu americkou následovat, měli bychom se u nás filmu dočkat 15. 6.

Titulní foto: Michael Keaton jako Batman z filmu z roku 1989

Zdroje: Jeff Sneider, Umberto Gonzales

Galerie: 5

Batman Beyond: Samostatný batmanovský film s Michaelem Keatonem se ruší | Fandíme filmu Batman Beyond: Samostatný batmanovský film s Michaelem Keatonem se ruší | Fandíme filmu Batman Beyond: Samostatný batmanovský film s Michaelem Keatonem se ruší | Fandíme filmu Batman Beyond: Samostatný batmanovský film s Michaelem Keatonem se ruší | Fandíme filmu Batman Beyond: Samostatný batmanovský film s Michaelem Keatonem se ruší | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest