The Flash: První fotky z natáčení jsou batmanovské

The Flash: První fotky z natáčení jsou batmanovské | Fandíme filmu
Warner Bros.
Víme, kdo složí hudbu. A údajně se objeví překvapivý Superman.

Po týdnech příprav natáčení The Flashe začalo. První klapka padla 19. dubna v ateliérech v anglickém Leavesdenu. Začátkem května se objevily úplně první fotky z natáčení. Zatím se nepodařilo zachytit nikoho z herců nebo nějakou probíhající akci, i tak ale snímky stojí za pozornost. Štáb se totiž vypravil do Burghley House ve Stamfordu. Jde o honosný dům, který sloužil jako kulisa pro natáčení scén ze sídla Bruce Waynea ve filmech Batman (1989) a Batman se vrací (1992). Už delší dobu víme, že Flash (Ezra Miller) ve snímku bude cestovat napříč paralelními realitami a při té příležitosti se setká se stárnoucím Batmanem v podání Michaela Keatona, jenž roli ztvárnil právě ve dvou výše zmiňovaných snímcích.

Na fotkách toho zatím není vidět mnoho. Krom filmařských náklaďáků a vyložené techniky je na fotkách vidět, že štáb kolem domu rozhání kouř. Těžko říct, zda má jít o nějakou clonu proti zvědavým fotografům, anebo jde o součást natáčení, kdy se vytváří mlžná atmosféra.

Fotky z natáčení ze zřejmě budou postupně množit, protože po Burghley House se štáb pustí do natáčení dalších exteriérových scén. Konkrétně se podle Sunday Mail má natáčet v Glasgow a Edinburghu, tedy shodou okolností ve městech, kde se natáčel také The Batman s Robertem Pattinsonem. V tomhle případě však mají města představovat Gotham, který jsme viděli v Keatonových starších filmech.

Dále jsou tu fotky, které sdíleli (a zase rychle smazali) tvůrci rekvizit. Ti odhalují, že se na scénu vrací ikonický Batmobil, jímž se Keaton ve svých filmech proháněl.

Také se dozvídáme, že hudbu filmu složí Benjamin Wallfisch, jenž skládal hudbu pro Shazama, To nebo Blade Runnera 2049. A závěrem ještě divoký drb. Internetový insider Daniel R, který má proměnlivou spolehlivost, tvrdí, že by se ve snímku mohl objevit Nicolas Cage jako Superman. Ten si roli měl zahrát v chystaném snímku Tima Burtona. Byl hotový scénář, Cage prošel kamerovými zkouškami v kostýmu, ale na poslední chvíli bylo natáčení zastaveno (více o projektu). Kdyby se po letech Nicolas v roli skutečně představil, byla by to zajímavá kuriozita.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 4. 11. 2022

Titulní foto je ilustrační: Michael Keaton jako Batman ve filmu z roku 1989 (Warner Bros.)

Zdroje: Daniel R, Sunday Mail, The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest