Ballerina: Keanu Reeves na prvních fotkách z natáčení v Česku

Ballerina: Keanu Reeves na prvních fotkách z natáčení v Česku | Fandíme filmu
Lionsgate
Kde všude už zahraniční štáb natáčel a co nového jsme se o spin-offu Johna Wicka dozvěděli.

hezkých pár dní se v Česku točí Ballerina, nový film ze světa Johna Wicka. Postupně se o natáčení dozvídáme další podrobnosti a objevily se první fotky, tak si vše pojďme popořadě shrnout.

Podle deníku BleskKeanu Reeves v Praze najatý hotelový pokoj, zatímco Ana de Armas nějaké soukromé bydlení. To potenciálně potvrzuje dřívější zvěsti o tom, že zatímco de Armas hraje hlavní hrdinku, Keanu se ve snímku objeví pouze na kratší dobu. Blesku se také podařilo vyfotit několik snímků z Masarykova nádraží, kde se točila jakási vlaková scéna. Na snímku je starý vagon, žádná moderní souprava. Krom Reevese scénu natáčela také Ana de Armas, která má na karavanu nalepenou jmenovku „Eve“. Pokud nejde o nějaký pseudonym, tak se tak zřejmě jmenuje její postava. To potenciálně popírá pravost synopse, která se nedávno objevila online. (Ale ne nezbytně – jména jde ve scénáři měnit, případně postavy mohou mít krycí jména).

Dále se točilo v historické továrně v Semilech. Na místě zřejmě probíhalo noční natáčení a s jistotou na místě byla Ana de Armas – opět se objevil karavan s cedulkou „Eve“. Zdá se, že Keanu Reeves v téhle lokalitě nenatáčel. Na Instagramu Lucie Sůvové případně můžete vidět více fotek továrny a zázemí štábu.

Jeden den se točilo také v Praze na vltavské náplavce. Konkrétně se měla scéna točit v podpalubí kotvící lodi (A)Void Floating Gallery

Momentálně nejvděčnější jsou pro fanoušky fotky a informace z Kouřimi. Ve středočeském historickém městečku stoprocentně točil Keanu Reeves, potenciálně i Armas. Točilo se v kostele sv. Štěpána, který zářil do noci, a potenciálně i na náměstí před ním. To ale nebylo všechno. Filmaři také zasněžili jednu celou přilehlou ulici a natáčeli tam opulentně nasvícenou noční sekvenci. V té nechybí sám John Wick, ale také další muži se zbraněmi. Podle toho co tvrdí místní to vypadá, že Kouřim ve filmu představuje Rusko. Snímky z Kouřimi sdíleli Tomáš Heller a Klára Suchánková.

Hlavní hrdinkou příběhu je mladá žena, která se bude snažit pomstít vrahům svojí rodiny. Keanu Reeves se vrací John Wick, Ian McShane jako Winston a dle starších zpráv bychom se měli dočkat Anjelicy Huston, jako „Ředitelky“ - šéfky vražedného baletního programu. Hlavní roli dostala Ana de Armas. Režíruje Len Wiseman. Scénář napsali Shay Hatten a Emerald Fennell. Chad Stahelski, režisér wickovské série, snímek produkuje.

Titulní foto je ilustrační, John Wick 3

Zdroje: Blesk, keanureevesfanpage.tr, Pavel Suchan, Lucie Sůvová, Tomáš Heller, Klára Suchánková

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest