Ballerina slibuje, že nabídne docela jinou akci než John Wick, ze kterého vychází

Ballerina slibuje, že nabídne docela jinou akci než John Wick, ze kterého vychází | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
Svět zabijáků se nadále rozrůstá. V prvním spin-offu nás čeká nový styl akce, odlišný od hlavní wickovské série s Keanu Reevesem.

Vzhledem k úspěchu akční frančízy John Wick nikoho nepřekvapilo, když bylo zhruba před osmi měsíci oznámeno, že vznikne spin-off nazvaný Ballerina a natočí jej Len Wiseman. Příběh z pera scenáristy Shaye Hattena by se měl zaměřit na mladou vražedkyni toužící po krvavé pomstě za smrt rodiny. Postavu jsme zahlédli ve trojce, kdy ji ztvárnila baletka Unity Phelan, leč před dvěma týdny jsme vás informovali o tom, že o hlavní roli usiluje Chloë Grace Moretz (Hit-Girl z komiksovky Kick-Ass, Equalizer). Projekt se tedy evidentně hýbe kupředu, což teď potvrdil producent Chad Stahelski, režisér všech tří Wickových masakrů.

Stahelski v rozhovoru pro server TheHollywoodReporter uvedl, že máme od spin-offu očekávat jiný druh akce a celkově se promění design akčních scén. I tak se prý dočkáme vysoce inteznivní akce, ale přístup tvůrců k ní, popisovaný jako svěží a originální, se do určité míry změní.  "Nebudeme pořád dokola kopírovat sami sebe, tudíž žádné wickovské gun-fu a podobné špásování. Postava je jiná, tudíž i my přistoupíme k filmu jinak."

Summit Entertainment

Úspěšný filmař dále zmínil, že Wiseman a Hatten ještě stále pracují na scénáři. "V současné době Len a Shay píší scénář. Nejsem si úplně jist, v jaké fázi se momentálně nacházejí, ale vím, že Lionsgate, Thunder Road a já sám bychom rádi viděli dokončený materiál co nejdříve."

Vyjma Balleriny se diváci mohou v budoucnu těšit i na seriálový The Continental a samozřejmě i na Johna Wicka 4.

Zdroj: THR

Foto: Summit Entertainment

John Wick

17.05.2019 | USA, Kanada, Čína
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Ballerina slibuje, že nabídne docela jinou akci než John Wick, ze kterého vychází | Fandíme filmu Ballerina slibuje, že nabídne docela jinou akci než John Wick, ze kterého vychází | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest