War Machine: Iron Manův parťák dostane vlastní celovečerní film

War Machine: Iron Manův parťák dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Namísto minisérie Armor Wars pro televizi vznikne film pro kina.

Překvápka od Marvelu pokračují. Po oznámení návratu Wolverina, ztrátě režiséra Bladea a údajné touze získat Harrisona Forda přichází krok, jaký dosud studio nikdy neudělalo. Namísto jedné z plánovaných minisérií vznikne celovečerní film. V minulosti už se stalo, že se Hawkeye namísto filmu dočkal série, ale opačným směrem jdeme poprvé.

Konkrétně jde o sérii Armor Wars, kde má nejbližší přítel Tonyho Starka, Rhodey, alias War Machine, honit po světě technologii Iron Mana, která unikla na černý trh. Série byla poprvé oznámena před dvěma roky v prosinci, jako jedna z vůbec prvních Marvel sérií. Zatímco ostatní projekty, které byly tenkrát v ráci Disney Investor Day představeny, už měly premiéru nebo jsou alespoň nějak naplánované, u Armor Wars jsme dlouho neměli žádné konkrétní informace a tvůrci museli fanoušky opakovaně ujišťovat, že projekt nebyl zrušený.

Teď nicméně přichází zpráva, že plánovanou minisérii nahradí celovečerní film. Proto zřejmě byly jakékoliv pořádné novinky stále odkládány, protože se v zákulisí hledal pro celý projekt ideální tvar. Podle The Hollywood Reporteru, který zprávu jako první přinesl, se Marvel snažil příběh vyprávět tím nejlepším možným způsobem a během příprav se přišlo na to, že to Armor Wars bude víc slušet jako filmu, než jako minisérii.

Z pohledu z vnější nejde krok než pochválit. Některým Marvel sériím je vyčítáno, že jsou filmy zbytečně natažené na několik epizod a Armor Wars se podobnému nebezpečí vyhnou. Celovečerní film má být uvedený normálně do kin. Zdá se, že kvůli změně Armor Wars dorazí později, než se předpokládalo. Začátek natáčení byl naposledy plánovaný na začátek příštího roku, ale zřejmě dojde k odkladu.

Jako scenárista celovečerní film připravuje Yassir Lester (Černé pondělí, Girls), který byl najatý jako hlavní autor původně zamýšlené minisérie. Rhodeyho opět ztvární Don Cheadle. Režisér zatím nebyl oznámen.

PS: Je zajímavé, že ještě začátkem září na D23 Disney Armor Wars prezentoval jako sérii. Ke změně tedy nejspíš muselo dojít v posledních týdnech.

V Armor Wars se vrátí Don Cheadle coby James „Rhodey“ Rhodes ve zbroji War Machine. Bude se vyrovnávat se smrtí svého přítele Tonyho a bude po světě nahánět uniklou Iron Manovu technologii, která se dostala do špatných rukou. Scenáristou je Yassir Lester.

Foto je ilustrační - War Machine v přechozích Marvelovkách

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 10

War Machine: Iron Manův parťák dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu War Machine: Iron Manův parťák dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu War Machine: Iron Manův parťák dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu War Machine: Iron Manův parťák dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu War Machine: Iron Manův parťák dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu War Machine: Iron Manův parťák dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu War Machine: Iron Manův parťák dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu War Machine: Iron Manův parťák dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu War Machine: Iron Manův parťák dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu War Machine: Iron Manův parťák dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest