Armor Wars: Don Cheadle se vrátí jako War Machine ve vlastní minisérii

Armor Wars: Don Cheadle se vrátí jako War Machine ve vlastní minisérii | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Marvel zfilmuje populární ironmanovský příběh, ve kterém se technologie obrněných zbrojí dostane do špatných rukou.

Disneyho konference pro investory byla informačně skutečně nabitá, a tak pokračujeme v představování novinek, které Marvel během akce odhalil veřejnosti. Už byla řeč o tom, že uvidíme minisérii Ironheart, ale to podle šéfa studia Kevina Feigeho není jediný příběh, který bude navazovat na odkaz Iron Mana. Můžeme se připravit také na Armor Wars. V minisérii se dozvíme, co se stane, když se Starkova technologie dostane do nepovolaných rukou a vrátí se v ní Don Cheadle jako James „Rhodey“ Rhodes, alias War Machine.

Název i krátký popis naznačují, že série bude vycházet z komiksové řady Armor Wars, ve které se Tonyho technologie dostane na černý trh a mohou si jí koupit všichni jeho oponenti. Stark následně cestuje po celém světě a likviduje úplně všechny ironmanovské zbroje, aby se situace neopakovala. Nezasahuje však pouze proti jednoznačným padouchům, ale také třeba proti americké armádě, což samozřejmě situaci zásadně zdramatizuje.

V chystané minisérii logicky nebude Tony Stark tvůrcům k dispozici a jeho ústřední úlohu zjevně převezme Rhodey. Což dává smysl. Ostatně to byl jeden z nejbližších Tonyho přátel a také v tuhle chvíli zná technologii Iron Mana tak dobře, jako málokdo další. V komiksové předloze také hraje důležitou roli Justin Hammer, záporák filmového Iron Mana 2. Ten ve filmovém světě Marvelu skončil ve vězení, nicméně v rámci fiktivního světa už mezitím uplynulo tolik času, že je docela dobře možné, že od té doby byl propuštěný nebo se mu podařilo uprchnout. Hammerův představitel Sam Rockwell loni na Redditu fanouškům řekl, že by se k roli vrátil s chutí, takže minimálně z jeho strany jsou dveře otevřené.

A když už je řeč o postavách z Iron Mana 2, ve snímku si tehdy zahrála maličkou roli Kate Mara, ze které se následně stala podstatně známější a úspěšnější herečka. Mara v Iron Manovi 2 představovala zástupkyni zbrojní komise amerického senátu a v nedávném rozhovoru pro Collider uvedla, že jí bylo tenkrát naznačeno, že by rolička v budoucnu teoreticky mohla vést k něčemu většímu. Zatím se tak nestalo, ale pokud by Marvel zavolal, herečka by se nebránila. A jak už bylo řečeno, její kariéra se od těch dob slušně rozjela, takže kdyby chtělo studio do Armor Wars další výraznou tvář, tak by se pro její postavu v sérii o zbraních jistě prostor našel.

Zdroj: Investor Day, Collider, Reddit

Galerie: 6

Armor Wars: Don Cheadle se vrátí jako War Machine ve vlastní minisérii | Fandíme filmu Armor Wars: Don Cheadle se vrátí jako War Machine ve vlastní minisérii | Fandíme filmu Armor Wars: Don Cheadle se vrátí jako War Machine ve vlastní minisérii | Fandíme filmu Armor Wars: Don Cheadle se vrátí jako War Machine ve vlastní minisérii | Fandíme filmu Armor Wars: Don Cheadle se vrátí jako War Machine ve vlastní minisérii | Fandíme filmu Armor Wars: Don Cheadle se vrátí jako War Machine ve vlastní minisérii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest