Deadpool 3: Vrátí se Wolverine a známe datum premiéry

Deadpool 3: Vrátí se Wolverine a známe datum premiéry | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
Ryan Reynolds oznámil velké novinky pro třetího Deadpoola. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Ryan Reynolds zveřejnil nové video, kde spolu s Hughem Jackmanem vysvětlují všechny otázky, které mohly po předchozím oznámení vyvstat. Jak už to tak bývá, činí tak s humorem sobě vlastním:

Původní zpráva: Zhruba před dvěma týdny jsme vás informovali o tom, že 5. září 2024 s největší pravděpodobností uvidíme Deadpoola 3. Teď je to oficiálně potvrzené. V USA opravdu bude film uvedený 6. září, takže u nás prakticky s jistotou o den dříve. Ale to není ani zdaleka všechno. Už také víme, co bude největším tahákem celého filmu. Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine!

Od té doby, co se Ryan Reynolds v roce 2009 poprvé objevil jako Deadpool ve špatně hodnoceném filmu X-Men: Origins Wolverine, se oba pánové před kamerou chtěli v rolích sejít ještě jednou. Nikdy se to nepodařilo. Nejprve prostě nebyla příležitost, a pak Jackman nechal Wolverina ve filmu Logan z roku 2017 zemřít a následně se dušoval, že už se k roli nikdy nevrátí. Logana považoval za ideální rozloučení a k tomu dodával, že ze zdravotních důvodů už nechce znovu nabírat svalovou hmotu.

Něco se ale zřejmě změnilo, protože pět let po své smrti Wolverine hlásí návrat, přičemž definitivně z mrtvých vstane za další dva roky. V tuhle chvíli nevíme, jak přesně bude Wolverine ve snímku figurovat. Deadpool míří do provázaného světa Marvelu. Je tedy možné, že potkáme nějakou jeho novou variantu z jednoho z paralelních vesmírů. Popřípadě může hrát roli cestování v čase, do něhož se Deadpool pustil v závěru svého posledního filmu.

Bez zajímavosti také není to, že loni v létě Jackman sdílel společnou fotku s šéfem Marvelu Kevinem Feigem. Tehdy tvrdil, že to vůbec nic neznamená. Reynolds zase začátkem loňského roku tvrdil, že než práva na Deadpoola získal Disney, tak bylo v plánu, že Deadpool 3 bude road movie s Deadpoolem a Wolverinem. A ještě jedna věc: Jeden čas psaly scénář filmu Wendy a Lizzie Molyneauxovy. Pak najednou bylo oznámeno, že se k projektu vracejí Rhett Reese a Paul Wernick – Renoldsovi dlouholetí parťáci a scenáristé obou dosavadních Deadpoolů, s nimiž se počítalo i pro původně plánovanou trojku. Že by v Marvelu původně chtěli zkusit něco nového a Reynolds je postupně dotlačil k tomu, aby se (alespoň třeba částečně) vrátili k jeho původní vizi?

Každopádně to vypadá, že jakkoliv dlouho se tohle velké spojení dvou superhrdinů plánovalo, k definitivní dohodě zřejmě došlo teprve v posledních dnech, protože Ryan v oznamovacím videu výslovně zmiňuje, že jej mrzí, že pro fanoušky neměli připravené velké ohlášení na D23 – Disneyho nedávné grandiózní promo akci. A prozatím není zřejmé, zda Jackman počítá s návratem na jeden jediný film, anebo mohou fanoušci doufat, že jej potkají ve filmech ještě několikrát. Každopádně tak Hugh prodlouží svůj rekord nejdéle sloužícího superhrdiny.

Scénář filmu píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman.

Foto: Marvel Studios / Ryan Reynolds

Zdroj: Ryan Reynolds

Galerie: 3

Deadpool 3: Vrátí se Wolverine a známe datum premiéry | Fandíme filmu Deadpool 3: Vrátí se Wolverine a známe datum premiéry | Fandíme filmu Deadpool 3: Vrátí se Wolverine a známe datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest