Armor Wars nám ukážou, kdo je War Machine bez Avengers a bez Tonyho

Armor Wars nám ukážou, kdo je War Machine bez Avengers a bez Tonyho | Fandíme filmu
Marvel Studios
Don Cheadle o budoucnosti Rhodeyho a cílech jeho samostatné série.

Představitel Rhodeyho Don Cheadle vystoupil na akci ACE Universe a krátce pohovořil o tom, co můžeme čekat od Armor Wars, nové minisérie, kde War Machine bude mít hlavní roli. Podle Cheadla teprve v Armor Wars budeme mít příležitost zjistit, kdo vlastně Rhodey je. Dosud jsme ho vždycky vnímali jako člena Avengers nebo kamaráda Tonyho Starka. Teprve teď dostaneme příležitost zjistit, jaký je sám o sobě, bez vztahu k těmto dvěm zásadním marvelovským entitám.

Máme se dozvědět něco o Rhodeym, jeho životním přístupu, jeho minulosti. A také poodhalíme jeho budoucnost. Cheadle to bere tak, že filmový svět Marvelu jen tak nikam nezmizí a on minimálně v tuhle chvíli počítá s tím, že bude jeho součástí i po Armor Wars.

Cheadle říká, že Armor Wars dále rozvedou věci, které byly nakousnuté už v Avengers: Endgame. Detaily se ale teprve řeší. Nedávno byl najatý Yassir Lester, s nímž se Don přátelí od natáčení seriálu Black Monday. Zatím mají řadu skvělých nápadů a snaží se z nich připravit pro chystanou sérii pevnou kostru, z níž půjde odsekat to nepodstatné. Formování finálního tvaru je v plném proudu a fanouškům zatím nezbývá nic jiného, než trpělivě vyčkávat.

Zdroj: ACE Universe

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest