Ironheart: Prohlédněte si, jak bude vypadat nová hrdinka ve své zbroji

Ironheart: Prohlédněte si, jak bude vypadat nová hrdinka ve své zbroji | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
V nejbližších měsících uvidíme mladou nástupkyni Iron Mana hned v několika různých oblecích.

Na akci D23 byl příběh Ironheart představený jako střet vědy a magie. Mladá geniální vysokoškolačka Riri Williams (Dominique Thorne) touží vytvořit podobnou zbroj, jakou si postavil Tony Stark. Nebo raději ještě lepší. Dosud jsme mohli vidět jakýsi prototyp, který si zjevně Riri poskládala někde v garáži, z toho, co našla nejspíš na vrakovišti. A také na dřívějších fotkách z natáčení minisérie Ironheart se nám Riri předvedla ve zbroji sice výrazně pokročilejší, ale stále poměrně robustní a celkem otřískané.

To všechno je ale nejspíš pořád jen začátek, snad jistý mezistupeň. Ačkoliv Ironheart chystá vlastní minisérii, poprvé se nám představí v celovečeráku Black Panther: Wakanda nechť žije. A ačkoliv i v tomhle filmu zřejmě uvidíme Riri v jednodušší zbroji (právě z Black Panthera pochází obrázek na titulce), na mladou hrdinku čeká také podstatně pokročilejší a elegantnější zbroj. Jak už to u podobných velkofilmů občas bývá, první pohled na tuhle verzi brnění nám nenabídl oficiálně zveřejněný trailer, ale fotky hraček, které se k příležitosti premiéry filmu chystají do obchodů. Tak mrkněte na obrázky vložené níže a v komentářích dejte vědět, co na zbroj říkáte.

Seriál Ironheart se stále natáčí v americké Atlantě a nedávno obsazení rozšířila Rashida „Sheedz“ Olayiwola, v blíže nespecifikované roli. Herečka dříve vystupovala v South Side, Insecure nebo Chicago P.D.

Marvel minisérie Ironheart navazuje na Iron Manův odkaz. V komiksech je Riri Williams patnáctiletá geniální dívka, která přes svůj nízký věk má stipendium na prestižní inženýrské universitě MIT. Tam po kouscích ukradne dost materiálu na to, aby dokázala vlastnoručně vyrobit ironmanovské brnění. Když se za ní konečně pustí školní ochranka, tak uprchne a sama následně zabrání dvěma trestancům v útěku z vězení. Svůj oblek nadále vylepšuje a brzy se o ní dozví Tony Stark, který ji podporuje (to by ve filmech logicky muselo být pozměněno). Přijala kódové označení Ironheart. O sérii zatím bylo odhaleno, že ústřední úlohy se zhostí Dominique Thorne. Dále hrají Mammy Montana, Anthony Ramos, Alden Ehrenreich, Shea Couleé, Zoe Terakes, Shakira Barrera, Regan Aliyah a Lyric Ross. Scenáristkou série je Chinaka Hodge. Produkuje Ryan Coogler. Předpokládá se, že série bude uvedena v roce 2024.

Foto: Marvel Studios

Zdroje: Deadline

Galerie: 4

Ironheart: Prohlédněte si, jak bude vypadat nová hrdinka ve své zbroji | Fandíme filmu Ironheart: Prohlédněte si, jak bude vypadat nová hrdinka ve své zbroji | Fandíme filmu Ironheart: Prohlédněte si, jak bude vypadat nová hrdinka ve své zbroji | Fandíme filmu Ironheart: Prohlédněte si, jak bude vypadat nová hrdinka ve své zbroji | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest