Ironheart: Chystaná marvelovka bude velký střet vědy s magií

Ironheart: Chystaná marvelovka bude velký střet vědy s magií | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Riri Williams chce postavit lepší ironmanovskou zbroj než Tony Stark. Část první ukázky je online.

Iron Man ve filmovém světě už není mezi námi, avšak jeho odkaz v řadě podob pokračuje. Peter Parker dlouho využíval jeho technologie a cítil na sobě tlak být Starkovým nástupcem. James Rhodes byl Tonyho nejlepším přítelem a dodnes využívá zbroj War Machine. A teď je tu Riri Williams, alias Ironheart – geniální studentka, jež je přesvědčena o tom, že dokáže vyrobit lepší ironmanovskou zbroj, než sám Tony.

I takové tvrzení zaznělo na výstavě D23, kde měla Ironheart svou prezentaci. Natáčení v Atlantě a Chicagu je zhruba v polovině, herce tak zastupoval pouze Anthony Ramos, který sérii prezentoval spolu s marvelovským šéfem, Kevinem Feigem (spolu na fotkách dole v galerii). Pánové potvrdili, že Anthony skutečně hraje postavu jménem Parker Robins, alias The Hood. (Už dříve jsme jej viděli na fotkách z natáčení). Nejde ale o jednoznačného padoucha. Je to komplexní figura, chlap s dobrým srdcem, který by se pro svoje bližní rozkrájel. Někdo, kdo má slabost pro outsidery a pomáhá jim, aby se zvedli. Zároveň jej ale čeká pád, když jej pohltí temná magie. Aby člověk dosáhl svého, musí pro to podle The Hooda něco obětovat. Celý příběh podle Feigeho bude velkým střetem technologie s magií.

Exkluzivně pro lidi v sále byl prezentovaný první teaser. V tom vidíme, že Riri Williams chodí na universitu M.I.T. a je geniální. Jim Rash se vrací jako profesor M.I.T., poté, co v roli vystupoval už ve snímku Captain America: Občanská válka. V záběrech se krátce mihne Alden Ehrenreich, který se s hrdinkou přátelsky zdraví. Riri v ukázce testuje technologii, mluví o tom, že aby věcem porozuměla, tak je rozebírá a zase skládá. Chce vyrobit „něco jako [Tony Stark], akorát lepší“. Parker hovoří o tom, že aby člověk dosáhl svého, musí být ochotný zajít patřičně daleko. Následně nachází červenou kápi (anglicky the hood), používá zvláštní magii a dojde i na nějakou tu akci.

Podobně jako v případě Echo se na internetu objevilo z ukázky alespoň audio.

Marvel minisérie Ironheart navazuje na Iron Manův odkaz. V komiksech je Riri Williams patnáctiletá geniální dívka, která přes svůj nízký věk má stipendium na prestižní inženýrské universitě MIT. Tam po kouscích ukradne dost materiálu na to, aby dokázala vlastnoručně vyrobit ironmanovské brnění. Když se za ní konečně pustí školní ochranka, tak uprchne a sama následně zabrání dvěma trestancům v útěku z vězení. Svůj oblek nadále vylepšuje a brzy se o ní dozví Tony Stark, který ji podporuje (to by ve filmech logicky muselo být pozměněno). Přijala kódové označení Ironheart. O sérii zatím bylo odhaleno, že ústřední úlohy se zhostí Dominique Thorne. Dále hrají Mammy Montana, Anthony Ramos, Alden Ehrenreich, Shea Couleé, Zoe Terakes, Shakira Barrera, Regan Aliyah a Lyric Ross. Scenáristkou série je Chinaka Hodge. Produkuje Ryan Coogler. Předpokládá se, že série bude uvedena v roce 2024.

Foto je ilustrační: Riri Williams ve filmu Black Panther: Wakanda nechť žije

Podklady a foto: Marvel, D23

Galerie: 3

Ironheart: Chystaná marvelovka bude velký střet vědy s magií | Fandíme filmu Ironheart: Chystaná marvelovka bude velký střet vědy s magií | Fandíme filmu Ironheart: Chystaná marvelovka bude velký střet vědy s magií | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest