Série o Wakandě: Návrat jedné z postav Black Panthera potvrzen

Série o Wakandě: Návrat jedné z postav Black Panthera potvrzen | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Už je jisté, že nová minisérie o Wakandě bude provázaná s filmy – minimálně jedna postava bude společná.

Velký seznam úspěchů hollywoodských právníků nadále vydává své poklady. Odhalil nám, že se píše scénář druhého Jokera, ale také zajímavou castingovou novinku z Marvel Cinematic Universe. Danai Gurira podepsala smlouvu na návrat do role Okoye, vůdkyně Dora Milaje, elitní wakandské stráže. Poprvé jsme ji potkali v Black Pantherovi, následně ještě v Avengers: Infinity War a v Endgame. Další členky Dora Milaje vystupovaly ještě v Captain America: Civil War a v The Falcon and The Winter Soldier.

Danai se vrátí jednak ve snímku Black Panther: Wakanda Forever, jenž se začne natáčet už letos v létě, tak také v nově chystané minisérii o Wakandě, již režisér Ryan Coogler připraví pro streamovací službu Disney+. Prvotní informaci The Hollywood Reporteru potvrdil také Collider. Dosud jsme toho o chystané minisérii věděli jen opravdu málo, teď se tedy alespoň dozvídáme, že součástí bude Okoye.

Zároveň je pravdou, že mnoho podrobností stále nemáme ani k druhému Black Pantherovi. Nedávno byl oznámený oficiální název a později se objevila hodně vágní synopse. Ta říká: „Black Panther: Wakanda Forever bude dál přibližovat nezaměnitelný svět Wakandy a všech rozmanitých a bohatých postav, představených v prvním filmu.“

Jednou z těch postav bude i agent Everett Ross v podání Martina Freemana. A ten v rozhovoru prozradil u Jamese Cordena, že s ním režisér Coogler rozebral celý scénář filmu a on byl místy dost překvapený z toho, o co se pokračování pokusí. Některé momenty přišly Freemanovi vyloženě zvláštní, ale Ryan Coogler je prý přesvědčený, že do sebe nakonec vše zapadne. Tak doufejme, že to tak skutečně bude.

Foto: Marvel

Zdroje: James Corden, The Hollywood Reporter, Collider,

Galerie: 3

Série o Wakandě: Návrat jedné z postav Black Panthera potvrzen | Fandíme filmu Série o Wakandě: Návrat jedné z postav Black Panthera potvrzen | Fandíme filmu Série o Wakandě: Návrat jedné z postav Black Panthera potvrzen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest