Black Panther: Wakanda nechť žije - První trailer je tady

Black Panther: Wakanda nechť žije - První trailer je tady | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Wakanda se po smrti svého milovaného krále střetne s Atlantidou.

Seznámili jsme vás s podrobným plánem novinek, které Marvel chystá do budoucna a představil je na Comic-Conu v americkém San Diegu. Několik titulů se dočkalo důkladnějšího rozboru a mezi nimi figuroval také Black Panther: Wakanda nechť žije (Black Panther: Wakanda Forever).

Režisér Ryan Coogler na pódiu spolu s herci vzpomínal na zesnulého Chadwicka Bosemana, jenž v předchozím snímku hrát krále T‘Challu, muže pod maskou Black Panthera. Čeká nás snímek, který zesnulému složí hold a zároveň má být pořádnou horskou dráhou. Máme navštívit nová místa Wakandy i marvelovského světa. Oficiálně bylo potvrzeno, že Tenoch Huerta hraje Namora the Submarinera, krále podmořského království Atlantida. A Michaela Cole hraje Aneku, důležitou členku Dora Milaje. Odhalena byla také oficiální synopse:

Královna Ramonda, Shuri, M‘Baku Okoye a Dora Milaje po smrti krále T‘Chally bojují s vnějšími silami, které se snaží zasahovat do záležitostí Wakandy. Království se pokouší najít cestu kupředu a hrdinové se musejí semknout, aby ještě společně s Nakií a agentem Rossem onu cestu dokázalo najít. Nově se ve snímku představuje Namor, král skrytého podmořského království.

Zveřejněný byl první trailer, který hodně prostoru věnuje oplakávání T‘Chally, potažmo Chadwicka Bosemana. Je nám naznačeno, že na nás čeká střet Wakandy s Namorovou říší, která nemá se suchozemci dobré zkušenosti. Upoutávka poodhaluje zrod nové hrdinky Ironheart a v samém závěru povstane také nový Black Panther.

Snímek Black Panther: Wakanda Forever opět režíruje Ryan Coogler, jenž také znovu napsal scénář spolu s Joem Robertem Colem. Měli by se vrátit všichni žijící představitelé hlavních rolí z prvního filmu, zřejmě tedy Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Lupita Nyong’o, Florence Kasumba, Angela Bassett, Martin Freeman. Nově je doplní Domonique Thorne jako Riri Williams, Tenoch Huerta jako Namor, Mabel Cadena jako Namora a Michaela Coel v dosud neodhalené roli. Datum premiéry je stanovené na 10. listopadu 2022.

Podklady a foto: Marvel, Comic-Con - San Diego

Galerie: 2

Black Panther: Wakanda nechť žije - První trailer je tady | Fandíme filmu Black Panther: Wakanda nechť žije - První trailer je tady | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest