Fantastická čtyřka: Nový film nebude vyprávět příběh jejího zrodu

Fantastická čtyřka: Nový film nebude vyprávět příběh jejího zrodu | Fandíme filmu
20th Century Studios / Disney
Zobrazit další 1 obrázek
Marvel chce raději divákům nabídnout příběh, jaký dosud neviděli.

Další snímek, který Marvel Studios o víkendu oznámila na svojí velké prezentaci na Comic-Conu v americkém San Diegu, byla Fantastická čtyřka. Přímo během panelu šéf studia Kevin Feige pouze odhalil datum premiéry. Pokud termín nebude do té doby nijak posunutý, tak v českých kinech bude snímek uveden 7. listopadu 2024. Zároveň to bude první film tzv. 6. fáze filmového univerza Marvelu. Tedy té fáze, která vyvrcholí The Multiverse Sagu a bude obsahovat hned dva Avengers filmy.

Naštěstí po prezentaci Feige ještě promluvil s magazínem The Hollywood Reporter a doplnil zajímavé podrobnosti Snímek bude pojatý podobným způsobem, jako Spider-Man: Homecoming. To znamená, že film nebude pojednávat o zrodu hrdinů. Kevin je přesvědčený, že diváci origin Fantastické čtyřky znají, minimálně v základních obrysech. Snímek tedy má raději nabídnout publiku něco, co ještě nevidělo. Společně s Fantastickou čtyřkou v roce 1961 startovalo samotné nakladatelství Marvel Comics, což podle šéfa studia nasadilo nesmírně vysokou laťku, kterou se snímek musí pokusit překonat.

Připomeňme, že v dubnu projekt opustil režisér Jon Watts a aktuálně probíhá hledání náhrady. Vzhledem k datu premiéry se musí v příštím roce začít točit. Proto by nebylo divné, pokud by studio najalo režiséra ještě letos a potenciálně jej odhalilo na podzimní akci D23.

Fantastická čtyřka je první superhrdinský příběh, který vznikl v roce 1961 pod nově zavedenou značkou Marvel Comics. Autory postav jsou scenárista Stan Lee a výtvarník Jack Kirby. Hrdinové jsou tradičně vykreslováni jako dysfunkční, ale milující rodinná jednotka. Během vesmírné mise je čtveřice ozářená kosickými paprsky, které jí dávají nadlidské síly. Z Reeda Richardse se stává Mister Fantastic s natahovacím tělem. Sue Storm, Reedova manželka, je známá jako Invisible Woman a dokáže se zneviditelnit. Její mladší bratr Johnny Storm si říká Human Torch a umí na povel vzplanout. Čtveřici uzavírá Ben Grimm, Reedův blízký přítel a spolužák, který se natrvalo změnil v kamenné monstrum a říká si The Thing. Dobrodružství Fantastické čtyřky se hodně točí kolem vědeckých probémů a jejími tradičními záporáky jsou Doctor Doom, Galactus a Annihilus. Pro film byla skupinka zpracována celkem třikrát, v roce 1994, v letech 2005 a 2007 a v roce 2015. Ani jeden z filmů neměl dobré recenze a dosud se nepodařilo ze značky udělat hit.

Foto je ilustrační, starší zpracování Fantastické čtyřky

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Fantastická čtyřka: Nový film nebude vyprávět příběh jejího zrodu | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Nový film nebude vyprávět příběh jejího zrodu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest