Fantastická čtyřka: Marvel slibuje, že ji konečně natočí pořádně a potvrdil i nové X-Meny

Fantastická čtyřka: Marvel slibuje, že ji konečně natočí pořádně a potvrdil i nové X-Meny | Fandíme filmu
Marvel Studios
Nové příběhy o Mutantech budou hodně jiné.

Zatímco končil na Comic-Conu panel Marvelu a čerstvě jsme se seznámili s desítkou nových projektů, které studio v následujících dvou letech představí, šéf studia Kevin Feige jakoby mimochodem potvrdil, že X-Meni a Fantastická čtyřka jsou také na cestě. V tu chvíli se samozřejmě strhl v sále další nadšený řev.

X-Meny Feige označil na pódiu jako „Mutanty“ a vzbudil tak dohady o tom, zda se jejich další film nebude jmenovat zkrátka „Mutants“. Reportérka se na to Kevina po skončení panelu přímo zeptala a Feige odvětil, že termíny Mutanti a X-Meni považuje za zaměnitelné a prostě použil jeden z nich. Nicméně zároveň ujistil, že X-Meni od Marvel Studios budou výrazně jiní než X-Meni od Foxu.

Co se týče Fantastické čtyřky, tak k té v jednom dodatečném rozhovoru řekl, že superhrdinská rodina je zpátky u Marvelu (dosud na ni práva mělo také studio Fox) a pracuje se na ní. V druhém rozhovoru pak dodal, že má orhomnou radost z toho, že konečně bude možné zpracovat Čtyřku na takové úrovni, jakou si zaslouží...čímž nenápadně souhlasil s názorem většiny fanoušků….tedy s tím, že předchozí filmy s Fantastickou čtyřkou nestály za moc…

Můžeme předpokládat, že jakýkoliv film inspirovaný Fantastickou čtyřkou nebo X-Meny dorazí do kin nejdříve v 5. fázi filmového světa Marvelu, tedy nejdříve v roce 2022, ale spíš ještě později.

Titulní obrázek je fanouškovský výtvor.

Zdroje: Comic-Con, Variety, IGN, ComicBook.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest