John Wick: Tvůrci mají zálusk i na pětku, aneb režisér o budoucnosti

John Wick: Tvůrci mají zálusk i na pětku, aneb režisér o budoucnosti | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Zobrazit dalších 10 obrázků
Tvůrci mají eso v rukávu a režisér Chad Stahelski se rozpovídal o postavě Halle Barry. 

Premiéra Johna Wicka 4 se o rok odložila, ale režisér Chad Stahelski má pořád eso v rukávu. Pojďme se podívat na to, co prozradil o akčních scénách, postavě herečky Halle Berry, televizním spinoffu a budoucnosti série.

Začneme postupně. Tři díly jsou za námi, tak se nabízí otázka, proč bychom se měli těšit na díl čtvrtý. Režisér v tom má jasno. „Je toho spousta. Mám rád tuhle tématiku. Určitě jste si všimli odkazů na staré westerny a samurajské filmy. Všechny ty artušovské příběhy o rytířství a podobné věci. Měli jsme několik překrývajících se témat, takže jsem musel náš dosavadní příběh osekat. Máme proto dvě akční scény, které jsou naplánované, ale nebylo pro ně místo. Proto jsme je nedali do filmu. A myslím si, že 90 % scén, které jsem vytáhl z trojky, se objeví v John Wick 4“ prozrazuje režisér.

Třetí díl nastavil akčním scénám laťku hodně vysoko, ale jak se zdá, tvůrci jsou odhodlaní se jí aspoň vyrovnat. Jak je na tom s dalším dílem postava Halle Barry, alias zabijačka Sofie? Ve třetím díle pomáhala Johnu Wickovi, tudíž se dostala do pěkného maléru. Jak její osud vidí režisér? „Bál bych se o ni, zároveň ale víme, že je docela krutá a udělá vše, aby ochránila sebe a lidi, na kterých jí záleží. Pomohla Johnovi, takže dodržela zákon, i přes vidinu jejího utrpení.“ Je zřejmé, že pokud se Sofia ve čtvrtém díle vrátí, čeká ji nelehká situace.

Bude John Wick 4 poslední díl? Chad Stahelski má odpověď i na tuhle otázku. „Keanu Reeves za svou kariéru udělal velmi málo pokračování, ale v Johnu Wickovi našel něco opravdu speciálního. Je to pro něj nevyslovitelně i vyslovitelně důležité. Nevím kolik pokračování natočíme, ale v plánu je minimálně čtyři až pět dílů.“ Další dvě pokračování Johna Wicka? Sem s nimi. Upřímně to jiné akční sérii nepřeji víc! Vnímáte to podobně? Dejte vědět v komentářích. Dále režisér prozradil, že neplánuje žádné další spinoffy, práce na pokračováních ho vytěžují dost. Na televizní sérii The Continental se moc nepodílí, ale kvůli pandemii se seriál určitě odloží.

Zdroje: ComicBook, Hollywoodreporter

Galerie: 11

John Wick: Tvůrci mají zálusk i na pětku, aneb režisér o budoucnosti | Fandíme filmu John Wick: Tvůrci mají zálusk i na pětku, aneb režisér o budoucnosti | Fandíme filmu John Wick: Tvůrci mají zálusk i na pětku, aneb režisér o budoucnosti | Fandíme filmu John Wick: Tvůrci mají zálusk i na pětku, aneb režisér o budoucnosti | Fandíme filmu John Wick: Tvůrci mají zálusk i na pětku, aneb režisér o budoucnosti | Fandíme filmu John Wick: Tvůrci mají zálusk i na pětku, aneb režisér o budoucnosti | Fandíme filmu John Wick: Tvůrci mají zálusk i na pětku, aneb režisér o budoucnosti | Fandíme filmu John Wick: Tvůrci mají zálusk i na pětku, aneb režisér o budoucnosti | Fandíme filmu John Wick: Tvůrci mají zálusk i na pětku, aneb režisér o budoucnosti | Fandíme filmu John Wick: Tvůrci mají zálusk i na pětku, aneb režisér o budoucnosti | Fandíme filmu John Wick: Tvůrci mají zálusk i na pětku, aneb režisér o budoucnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest