Ant-Man 3: Připravte se na velký výlet do Kvantové říše

Ant-Man 3: Připravte se na velký výlet do Kvantové říše | Fandíme filmu
Marvel Studios
Testovací projekce odhalují o snímku první podrobnosti.

Článek může obsahovat spoilery pro film Ant-Man and the Wasp: Quantumania!

Snímek Ant-Man and the Wasp: Quantumania si prošel kolečkem testovacích projekcí a na veřejnost tak začínají unikat podrobnosti o tom, co máme vlastně ve snímku čekat. Jak už napovídá název, velká část děje se má odehrávat v Kvantové říši, kam jsme dosud pokaždé zavítali jen krátce. Měli bychom se dočkat střetnutí dvou různých padouchů. Kanga a Krylara. Kang (Jonathan Majors) má být do budoucna jedním z hlavních Marvel záporáků (představili jsme jej zde), zatímco Krylar je obskurní postavička, o níž víme prakticky jen to, že je ztvární Bill Murray (podrobnosti tady).

Dále testovací projekce potvrzují, že se ve filmu opravdu má ukázat MODOK, tedy záporák komediální podstaty, který je výrazný tím, že má obří mozkovnu a rovnou k hlavě připlácnuté malé ručičky a nožičky (podrobnosti ve starším článku). Scottova dcera Cassie Lang (Kathryn Newton) se ve filmu má stát superhrdinkou, ale vypadá to, že navzdory starším zprávám se ve filmu nedočkáme týmu Young Avengers. Nicméně nějaký tým by se měl začít dávat dohromady v samém závěru snímku.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania dorazí do kin 27. 7. 2023. Režíruje opět Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově je doplňují Kathryn Newton jako starší Cassie Lang a Jonathan Majors v roli padoucha Kanga Dobyvatele.

Foto je ilustrační, Ant-Man a Wasp

Zdroj: KC Walsh

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest