Ant-Man: Quantumania – Bill Murray potvrdil účast v příští marvelovce

Ant-Man: Quantumania – Bill Murray potvrdil účast v příští marvelovce | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
S dalšími herci to tak horké nebude. Několik starých známých se možná neukáže.

V první polovině října se objevily hned dvě nepotvrzené castingové zprávy z Marvelu. Jedna tvrdila, že Will Poulter ztvární ve Strážcích Galaxie 3 Adama Warlocka. Od té doby jsme se dočkali oficiálního potvrzení. A dnes je čas na oficiální potvrzení dalšího castingu. Začátkem října se mluvilo o obsazení Billa Murrayho. A teď herec sám v rozhovoru pro Frankfurter Allgemeine potvrdil, že ve snímku vystupuje.

Přesněji řečeno Murray uvedl, že si zahrál v marvelovce, společně s režisérem snímku Bravo, girls!, kterého si oblíbil. A to je Peyton Reed, režisér chystané marvelovky Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Herec dodal, že se zúčastnil právě kvůli Reedovi, a také si zkrátka chtěl spolupráci s Marvelem zkusit. Ale jednou mu to stačilo, neměli bychom jej očekávat v nějakých dalších pokračováních.

Naopak David Dastmalchian, jenž hrál v předchozích dvou dílech série Kurta, člena Luisovy bezpečnostní partičky, se v rozhovoru pro ComicBook.com nechal slyšet, že neví, jestli se ve snímku objeví. A stejně tak Judy Greer, představitelka Scottovy exmanželky Maggie, v rozhovoru pro Screen Rant taktéž uvedla že jí zatím nikdo nezavolal, jestli ji štáb bude potřebovat. A abychom měli castingové novinky kompletní, ještě je tu vyjádření Coreyho Stolla, o němž se delší dobu šušká, že by se mohl vrátit jako padouch Yellowjacket. V rozhovoru pro Inverse však herec pouze řekl, že na tu otázku naprosto v žádném případě nebude odpovídat. Což fanoušky vede k myšlence, že kdyby ve filmu nebyl, tak by prostě řekl, že v něm není…

Na závěr ještě koukněte na dvě zákulisní fotky z natáčení: Na jedné je interiér jakéhosi dopravního prostředku, na druhé kuriózní logo filmu.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania dorazí do kin 27. 7. 2023. Režíruje opět Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově je doplňují Kathryn Newton jako starší Cassie Lang a Jonathan Majors v roli padoucha Kanga Dobyvatele.

Foto je ilustrační: Ant-Man & The Wasp

Zdroje: Inverse, Frankfurter Allgemeine, Comic Book, Screen Rant

Galerie: 3

Ant-Man: Quantumania – Bill Murray potvrdil účast v příští marvelovce | Fandíme filmu Ant-Man: Quantumania – Bill Murray potvrdil účast v příští marvelovce | Fandíme filmu Ant-Man: Quantumania – Bill Murray potvrdil účast v příští marvelovce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest