Ant-Man and the Wasp: Quantumania: První fotky z natáčení

Ant-Man and the Wasp: Quantumania: První fotky z natáčení | Fandíme filmu
Marvel Studios
Podle Evangeline Lilly bude třetí Ant-Man ten nejlepší.

Je to zvláštní. Ant-Man and the Wasp: Quantumania se točil od června do listopadu 2021. A teprve teď jsou tu první fotky z natáčení. Štáb se ještě jednou vrátil před kamery a tentokrát se točily exteriéry. Dosavadní natáčení probíhalo v ateliérech v Atlantě, teď se štáb vypravil do ulic Los Angeles, které představují San Francisco, v němž žije Scott Lang, muž pod Ant-Manovou maskou.

Na prvních fotkách z natáčení můžeme vidět právě Scotta (Paul Rudd), jak prochází ulicemi města. Scéna působí dojmem, že lidé Scotta poznávají. Zřejmě se z něj po událostech Endgame stala celebrita. Jak známe Langa, tak je dost možné, že si tuhle pozornost docela užívá.

O snímku zatím nevíme ohromně málo. Evangeline Lilly, představitelka Wasp, v rozhovoru pro The Digital Fix tvrdí, že třetí díl série by mohl být ten nejlepší. Z úst herečky, která ve snímku hraje, to samozřejmě příliš neznamená.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania dorazí do kin 27. 7. 2023. Režíruje opět Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově je doplňují Kathryn Newton jako starší Cassie Lang a Jonathan Majors v roli padoucha Kanga Dobyvatele.

Foto: Marvel

Zdroje: The Digital Fix, Daily Mail

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest