Ant-Man 3: Známe název, jedna z postav byla přeobsazena

Ant-Man 3: Známe název, jedna z postav byla přeobsazena | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Marvel zřejmě vůbec poprvé v jednom roce zveřejní hned pět celovečerních filmů.

Pokračujeme v detailním rozebírání novinek z Disneyho masivní konference pro investory. Šéf studia Marvel Kevin Feige představil také Ant-Mana 3. Snímek se plným názvem bude jmenovat Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Název potvrzuje, že Wasp (Evangeline Lilly) je nadále rovnocennou hrdinkou vedle Ant-Mana. Podtitul Quentumania (Kvantománie) odkazuje nepochybně ke Kvantové říši, mikroskopickému prostoru, který Scott Lang (Paul Rudd) navštívil v závěru prvního filmu a posléze se jej vypravil blíže prozkoumat ve filmu druhém. Slovo mánie jde dohromady s komediální podstatou série – naznačuje, že nás čeká pěkná divočina. Nebo že se můžeme těšit na ještě víc kvantovového cestování a nejrůznějších udělátek.

Feige odhalil také obsazení snímku. Ze starších filmů se vracejí Paul Rudd jako Scott Lang, Evangeline Lilly jako Hope Van Dyne, Michael Douglas jako Hank Pym a Michelle Pfeiffer jako Janet Van Dyne. V obsazení však zároveň došlo k jedné výrazné změně. Přeobsazena byla Scottova dcera Cassie. Tu v prvních dvou filmech představovala Abby Ryder Forston a v Avengers: Endgame její starší verzi ztvárnila Emma Fuhrman. Ta si s úlohou poradila bez potíží, ale z nějakého důvodu byla nahrazena. V Quantumanii úlohu ztvární Kathryn Newton. Tu můžete znát ze Sedmilhářek, Kazišuků, Detektiva Pikachu nebo aktuální novinky Slečna bestie. Newton je charismatická herečka, takže pokud má Marvel s Cassie velké plány, tak v otázce castingu nesáhnul vedle. Starší zvěsti tvrdí, že se z Cassie, stejně jako v komiksech, stane ve filmovém světě superhrdinka Stature, která je součástí týmu Young Avengers.

Peyton Reed se vrací jako režisér a Feige potvrdil, že Jonathan Majors skutečně bude ve snímku vystupovat jako záporák Kang Dobyvatel (představili jsme jej ve starším článku). Bobby Cannavale v nedávném rozhovoru pro Fandom uvedl, že zatím neví, zda se vrátí jako Jim Paxton (nový partner Cassiiny mámy) a stejně tak nevíme nic bližšího o případném návratu Luisovy party a dalších vedlejších postav. Zatím nebylo oznámeno přesné datum premiéry, avšak snímek by měl dorazit do kin v roce 2022. Marvel by tak měl vůbec poprvé uveřejnit pět filmů v jednom roce. Michelle Pfeiffer v podcastu Ladies First uvedla, že natáčení má začít letos na jaře.

Foto: Marvel

Zdroje: Disney Investor Day, Fandom, Ladies First

Galerie: 2

Ant-Man 3: Známe název, jedna z postav byla přeobsazena | Fandíme filmu Ant-Man 3: Známe název, jedna z postav byla přeobsazena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest