Bratři Russoovi nevyloučili návrat k Marvelu

Bratři Russoovi nevyloučili návrat k Marvelu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Režiséři Avengers: Infinity War a Endgame mohou pro studio natočit další megafilm.

Joe a Anthony Russoovi poskytli magazínu Den of Geek rozhovor, kde se bavili především o svojí akční novince The Gray Man. Ta nedávno zveřejnila našlapaný trailer a už brzy ji čeká premiéra na Netflixu. Řeč ale přišla také na další témata a redaktorovi to samozřejmě nedalo a zavedl řeč i na Marvel.

Loni v září unikla na veřejnost zákulisní informace, podle které měli bratři rozjednanou spolupráci s Marvelem, ale po tom, jak se Disney při premiéře Black Widow zachoval ke Scarlett Johansson (nedodržel původní dohodu, kterou s herečkou měl a následně ji veřejně nařkl z hamižnosti), měla jednání ochladnout.

V současném interview odmítli Russoovi zákulisní situaci blíže komentovat. Možnou další spolupráci s Marvelem nicméně nezavrhli. V rozhovoru dále uvedli, že je Disneyho jednání s Johansson znepokojilo. Jednak na osobní rovině (s Johansson se přátelí), ale také z toho pohledu, jak se studio staví k umělcům jako k nepodstatným kolečkům v soukolí. Joe i Anthony jsou rádi, že celá situace nakonec byla dořešena.

Vedle toho si také pochvalovali, že v rámci svojí vlastní produkční společnosti AGBO mají velkou svobodu a dále mají pocit, že v současné době začíná být filmový průmysl zase o něco víc nakloněný původním námětům, což ilustrovali na příkladu aktuálního hitu Everything Everywhere All at Once, pod nějž jsou produkčně podepsaní.

Takže co můžeme na komiksovém poli od režisérů čekat? Kdyby chtěli, mohli možnost další spolupráce s Disneym i Marvelem zcela odmítnout. Vyjádření ve smyslu „bez komentáře“ nám dává signál, že nějaká jednání s komiksovým studiem skutečně proběhla, ačkoliv je momentálně těžké určit, jak daleko se dostala a zda pokračují dodnes. Loni v prosinci Joe Russo řekl, že by s Marvelem v budoucnu opět s chutí spolupracoval. Momentálně jsou nicméně Russoovi dost vytížení vlastními projekty a skoro to vypadá, že dokud se bude dařit projektům společnosti AGBO, budou mít práce dost. Návrat režisérů posledních Avengers k Marvelu tedy v tomto momentě berme jako možnost pro vzdálenou budoucnost, zvlášť pokud by studio bylo schopné připravit pro ambiciózní bratry nějakou velkou výzvu.

Foto: Marvel

Zdroj: Den of Geek

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest