Bratři Russoovi, režiséři Avengers, znovu naznačují návrat k Marvelu

Bratři Russoovi, režiséři Avengers, znovu naznačují návrat k Marvelu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Dočkáme se mohutných Secret Wars?

Bratři Russoovi za několik let vyrostli z nenápadných televizních režisérů v zásadní hollywoodské osobnosti, které spolurozhodují o dalším vývoji celého filmového průmyslu. Založili vlastní produkční společnost a jejich Avengers: Ininity War a Avengers: Endgame vstoupili do dějin jako jeden z nejmasivnějších projektů, o jaký se kdy Hollywood pokusil.

Od Endgame uplynula nějaká doba, nicméně stále se mluví o tom, zda se Russoovi k Marvelu jednou vrátí. Naposledy na to byl dotázaný Joe Russo tento týden, během slavnostní premiéry Spider-Mana: Bez domova. Reportér ze serveru ComicBook.com se jej zeptal, kdy natočí pro Marvel Secret Wars, což je komiks, který režiséři nejednou zmínili jako svůj vůbec nejoblíbenější, který by zfilmovali rádi. Joe odpověděl, že snad jednou, a že si budeme muset počkat na to, jak všechno dopadne. Obligátně dodal, že nemůže říct vůbec nic konkrétního, ale platí, že s lidmi z Marvelu spolupracuje strašně rád, komiksy miluje a se studiem by opět spolupracoval v mžiku.

Začátkem září se proslechlo, že Russoovi už dokonce měli s Marvelem něco rozjednaného, ale domluvu zbrzdila kauza kolem Scarlett Johansson, která se s Disneym (majitel Marvelu) handrkovala o peníze. V říjnovém rozhovoru pro Variety Joe řekl, že je rád, že se situace s Johansson nakonec vyřešila, nicméně o spolupráci s Marvelem odmítl mluvit, protože by podle něj nebylo vhodné „se vyjadřovat k vyjednávání, které je teprve v polovině“.

To všechno naznačuje, že další spolupráce Russoů s Marvelem je stále na stole a vše je jen otázkou doladění detailů. Nezbývá, než si počkat na to, zda se bratrská dvojice chopí dalších Avengers, zmiňovaných Secret Wars nebo něčeho úplně jiného.

Foto: Marvel

Zdroje: Variety, ComicBook.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest