Avengers 3: Vystřižené scény, cenzura, délka, falešné scénáře

Avengers 3: Vystřižené scény, cenzura, délka, falešné scénáře | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ve filmu málem nebyly potitulkové scény a podílel se na něm další scenárista. Podívejte se také na video, které představuje výhody IMAX verze filmu.

Zdálo se, že délka Avengers: Infinity War byla odhalena už v březnu, ale buď šlo o nepřesný údaj nebo se něco měnilo, protože teď zveřejnily délku dvě různé klasifikační komise (které schvalují přístupnost filmů pro jednotlivé země) a obě shodně uvádějí délku 149 minut. Což je pořád o dvě minuty víc než Captain America: Civil War, dosud nejdelší marvelovka. Zajímavé je, že britská komise uvádí mimo jiného také obsazení filmu a v tom obsazení zmiňuje Paula Rudda, tedy Ant-Mana. Že by se přeci jen nakonec v Infnity War ukázal?

Rekordní délku nebude mít snímek v Indonésii, kde cenzura vystřihla 7 minut. Režiséři Russoovi přiznávají, že je to dost překvapilo, protože film točili jako mládeži přístupný a naprosto si nedovedou představit, co by ve filmu mohlo cenzory pohoršovat. Nicméně stříhali i samotní režiséři. Když točili Captaina Ameriku: Civil War a předtím Winter Soldiera, měli všechno opravdu důkladně naplánované a vystřižených scén bylo na DVD jen minimum. V Infinity War měli pohromadě opravdu velké množství postav, potřebovali mezi nimi vybudovat fungující chemii, a tak si s dialogovým scénami různě hráli a improvizovali a na DVDčku (Blu-ray) se tentokrát můžeme těšit na daleko větší množství vystřiženého materiálu.

A když už jsme u toho mazání, Anthony a Joe přiznávají, že zvažovali, že by ve filmu vůbec neměli potitulkovou scénu. Zřejmě proto, aby zdůraznili, jak ucelený je Infinty War film a jak nechtějí fanoušky vnadit na příště. Jenže víte, jak to je. Marketingová mašina Marvelu musí šlapat, a tak nakonec o tradiční potitulkové scény nepřijdeme, film bude „kompletní“.

Co naopak kompletní nebylo, byly scénáře. Jednotliví herci dostávali text jen ke svým scénám, popřípadě Russoovi přiznávají, že rozdávali i scénáře falešné, například s úplně jiným koncem. Hodně jim totiž záleželo na tom, aby mezi fanoušky neunikly spoilery. A pro všechny herce je jednodušší si přečíst falešné rozuzlení filmu než neustále myslet na to, že se nesmí za žádných okolností podřeknout. A když už jsme u scénářů, máme pro vás ještě jednu malou zajímavost. Dave Bautista (představitel Draxe) potvrdil, že přinejmenším některé repliky pro Strážce Galaxie napsal James Gunn, scenárista a režisér obou dosavadních samostatných filmů se Stráži.

Na závěr je tu nejnovější kasovní předpověď – podle analytiků by nakonec Infinity War měla zlomit absolutní rekord, který drží Star Wars: Síla se probouzí s necelými 248 miliony dolary. Přikládáme ještě dvě videa, ve kterých Russoovi vysvětlují, proč v kinech IMAX nabídne film ještě lepší zážitek. V galerii pak hledejte nejnovější porci obrázků.

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Zdroje: Digital Spy, Radio Spy, Games Radar, CNA Lifestyle, MCU Exchange, IFCO, BBFC, Super Bro Movies,

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Avengers 3: Vystřižené scény, cenzura, délka, falešné scénáře | Fandíme filmu Avengers 3: Vystřižené scény, cenzura, délka, falešné scénáře | Fandíme filmu Avengers 3: Vystřižené scény, cenzura, délka, falešné scénáře | Fandíme filmu Avengers 3: Vystřižené scény, cenzura, délka, falešné scénáře | Fandíme filmu Avengers 3: Vystřižené scény, cenzura, délka, falešné scénáře | Fandíme filmu Avengers 3: Vystřižené scény, cenzura, délka, falešné scénáře | Fandíme filmu Avengers 3: Vystřižené scény, cenzura, délka, falešné scénáře | Fandíme filmu Avengers 3: Vystřižené scény, cenzura, délka, falešné scénáře | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest