Piráti z Karibiku 6: Producent mluví o tom, jak to s dalším dílem vypadá

Piráti z Karibiku 6: Producent mluví o tom, jak to s dalším dílem vypadá | Fandíme filmu
Walt Disney Pictures
Jerry Bruckheimer o Pirátech, Margot Robbie a Johnnym Deppovi.

Poslední díl dobrodružné série Piráti z Karibiku se promítal v roce 2017. Od té doby se hojně spekulovalo o tom, co bude se značkou dál, přičemž často přípravy další budoucnosti narážely na potíže spojené s kontroverzním představitelem Jacka Sparrowa, Johnnym Deppem. Nicméně postupně se ven dostávaly podrobnosti o práci na dalším pokračování, které se mělo bez Sparrowa obejít. Jenže poslední takové zprávy tu byly v roce 2020, od té doby je ticho.

Reportér The Sunday Times se na Piráty zeptal přímo producenta Jerryho Bruckheimera, který momentálně poskytuje rozhovory k premiéře akčňáku Top Gun: Maverick. Bruckheimer řekl následující: „Jednáme s Margot Robbie. Připravujeme dva různé scénáře. Jeden s ní a jeden bez ní. S návratem [Johnnyho Deppa] se v tuhle chvíli nepočítá. Jak to bude v budoucnu, to se uvidí.“

Produkce tedy stále vidí jako reálnou variantu, že natočí Piráty z Karibiku s Margot Robbie v hlavní roli. Není úplně jasné, co Jerry myslí dvěma scénáři. Zda se prostě tvůrci připravují na variantu, že Margot roli nepřijme, anebo chystají vyloženě dva různé filmy, které se eventuelně mohou natočit oba dva. V minulosti to vypadalo spíš na tu druhou variantu, kdy snímek s Robbie psala Christina Hodson (Bumblebee, Birds of Prey) a vedle toho vznikal další scénář/film Craiga Mazina (Černobyl).

A zmínka o Deppovi? Bruckheimer pouze odpovídal na konkrétní reportérovu otázku. Každopádně je jasné, že za aktuální situace je nemyslitelné, že by Depp v Pirátech opět vystupoval. Nicméně producent má pravdu, že v Hollywoodu není nikdy nic pevně dané. Představitel Jacka Sparrowa může být během soudního řízení s exmanželkou Amber Heard očištěný, nebo pokud mu bude prokázáno, že je násilník, může učinit pokání. V Hollywoodu už se přeci jen před kameru vrátil nejeden hříšník. Bruckheimer ostatně v minulosti patřil mezi ty, kteří orodovali za Deppův návrat. Sám herec se v tuhle chvíli tváří, že už se studiem Disney nikdy spolupracovat nechce, ale kdo ví, třeba se někdy v budoucnu situace změní.

Foto je ilustrační - Piráti z Karibiku

Zdroj: The Sunday Times

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest