Johnny Depp se v žádném případě nevrátí do Pirátů z Karibiku

Johnny Depp se v žádném případě nevrátí do Pirátů z Karibiku | Fandíme filmu
Walt Disney Pictures
V přípravě byli Piráti z Karibiku 6 s Deppem na palubě.

Aktuálně v americké Virginii probíhá soud mezi Johnnym Deppem a jeho exmanželkou Amber Heard. Uvidíme, zda se soudnímu řízení podaří jakkoliv rozptýlit nejistotu o tom, zda některého z dvojice lze označit jako viníka toho, jak násilně vztah vrcholil. S jistotou můžeme očekávat řadu vzájemných nařčení.

Nepříjemný proces nicméně prozatím odhalil alespoň jednu filmovou novinku. Depp během přelíčení potvrdil, že se už za žádnou cenu nikdy nevrátí jako Jack Sparrow. Během výslechu přišla řeč na to, že se připravovali Piráti z Karibiku 6, kde herec opět měl mít jednu z hlavních rolí. Jakmile v prosinci 2018 vyšel článek, v němž Amber Heard naznačovala, že se k ní Depp choval násilně, tak několik dní na to studio Disney herce informovalo o tom, že jej z dalších Pirátů z Karibiku vyškrtlo.

K rozhodnutí v Disneym zřejmě došlo už několik dní před tím a Depp je přesvědčený, že s ním studio zvažovalo preventivní přerušení vazeb už od té doby, co se objevily první zvěsti o tom, že se u manželů doma něco děje. Nicméně ani po tom, co se filmová společnost zřekla spolupráce na dalším filmu, nepřestala vyrábět hračky a další zboží, které nese Deppovu podobu. Studio na herci dál vydělává, jen s ním momentálně nechce osobně mít nic společného.

Johnny záhy potvrdil, že by se společností Disney už za žádnou cenu nechtěl spolupracovat. Nebo přesněji řečeno zaznělo, že i kdyby mu studio nabízelo „300 milionů dolarů a milion alpak“, tak by v dalších Pirátech z Karibiku prostě nehrál. Pokud tedy kdy panovala jakákoliv nejasnost o tom, zda by ještě Disney Deppa obsadil, tak teď máme jasno, že chybí zájem z jeho strany. Johnny zároveň u soudu uvedl, že není naivní a je přesvědčený o tom, že jeho kariéra vinou jeho veřejného obrazu skončila.

Foto: Disney

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest