Million Dollar Arm: Jon Hamm hraje baseball

Million Dollar Arm: Jon Hamm hraje baseball | Fandíme filmu
Podle mnohých by byl ideálním Supermanem. Místo toho bude hledat baseballisty v Indii.

Film podle skutečné události a sportovní drama. Kombinace, kterou jsme tu měli už mnohokrát. Režisér Craig Gillespie, jenž má za sebou filmy jako Pan tělocvikář, Lars a jeho vážná známost nebo Noc hrůzy, přichází se svým novým snímkem Million Dollar Arm.

Kdysi úspěšný sportovní agent J.B. Bernstein (Jon Hamm) a jeho partner Aash (Aasif Mandvi) se ocitají se svým baseballovým týmem na pokraji bankrotu. Jednou večer ovšem náhodou zhlédnou kriketový zápas na indické televizní stanici a jelikož je pro jejich tým nutné, aby přišli s něčím zajímavým, uvědomí si, že by právě kriketoví hráči mohli být tím novým impulsem pro jejich hru. V roce 2008 tedy vytvořili celostátní indickou soutěž, které se zúčastnilo na 40 000 tisíc sportovců a talentů. Odměnou bylo 100 000$, možnost odcestovat do Los Angeles a trénovat zde na soukromé University of  Southern California.

Ze všech účastníků soutěž vyhráli Rinku Singh (Suraj Sharma - Pí a jeho život), který hodil míček rychlostí 87mil/h. Druhým vítězem byl běžec Dinesh Patel (Madhur MittalMilionář z chatrče). Společně odlétají do nové země, do USA,  bez jakýchkoliv předchozích zkušeností a kromě toho, že se musí naučit novým pravidlům hry, je pro ně také nutností vypořádat se i s jazykovými problémy. V dalších rolích se objeví například Bill Paxton, Alan Arkin, Tzi Ma nebo Lake Bell. Film má prozatím neurčitou premiéru stanovenou na rok 2014.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest