Draft Day: Kevin Costner loví fotbalové talenty

Draft Day: Kevin Costner loví fotbalové talenty | Fandíme filmu
Americký fotbal je v USA nesmírně populární, tudíž filmů s podobnou tematikou vzniká vcelku dost. A v jednom z nich si zahraje Kevin Costner.

Kevin Costner prožívá hollywoodské zmrtvýchvstání, neboť v posledních letech se mu příliš nedařilo. Neměl štěstí na kvalitní scénáře a začínal se propadat hloub a hloub do béčkových vod. Loni však ožil v parádní televizní minisérii Hatfields & McCoys, přičemž za svůj herecký výkon si dokonce odnesl Zlatý glób. Navíc se v blízké budoucnosti představí v peckách jako Muž z oceli, Three Days to Kill či Jack Ryan, tudíž návrat jak se na velkou hollywoodskou legendu sluší a patří. Nezapomíná však ani na menší projekty. Jeho láska ke sportu obecně je velmi známá. Miluje baseball a golf, což ostatně můžete lehce poznat i v jeho filmografii. V připravovaném snímku Draft Day si střihne roli manažera týmu amerického fotbalu, který musí překonat nejednu překážku, aby získal nejvýhodnější místo na draftu. "Draft Day" je událost, na níž si jednotlivé týmu vybírají dle určitého klíče mladé a nadějné hráče do svých řad.

Rozhodně zajímavá tematika, jež lehce připomíná Pittův Moneyball nebo Eastwoodovo drama Trouble with the Curve, kde jsme se také dostali více do zákulisí sportovní organizace. V obou případech se jednalo o baseball, tentokrát půjde o americký fotbal. O scénář se postarala neznámá dvojice Scott Rothman a Rajiv Joseph. Mnohem zajímavější je obsazení režisérského postu, poněvadž Ivan Reitman (Krotitelé duchů, Policajt ze školky) už má něco za sebou. Naposledy dával dohromady sexuchtivého Ashtona Kutchera a půvabnou Natalii Portman v průměrné romantické komedii Hlavně nezávazně. Jeho jméno též figuruje u plánovaných Trojčat Arnolda Schwarzeneggera. Zručný komediální rutinér by rád získal pro roli sekretářky Jennifer Garner, jež údajně vyjednává o účasti. Nutno podotknout, že duo Costner & Garner nevypadá na papíře vůbec špatně. Kdyby si současně Reitman vybral silnější chvilku, mohlo by se jednat o slušnou a zábavnou oddychovku.

Zdroj: FilmoFilia

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest