Nejlepší baseballové filmy pro zahnání sportovního půstu

Nejlepší baseballové filmy pro zahnání sportovního půstu | Fandíme filmu
MGM
Sportu je aktuálně v televizi chorobný nedostatek. Spravte si chuť vydařeným baseballovým filmem.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Nejsem si úplně jist, jak velké procento našich čtenářů sleduje baseball či má o tomto krásném sportu alespoň nějaké povědomí, ale i tak jsem se rozhodl sestavit žebříček těch nejlepších baseballových snímků. Vzhledem k tomu, že v současnosti je sport v televizi nedostatkovým zbožím, mohly by baseballové filmy být pro sportovní fandy takovou malou náplastí.

Výběr jasně opanoval Kevin Costner, protože se objevuje v celkem třech zde uvedených titulech. Jeho láska ke sportu, ať k baseballu nebo golfu, je v Hollywoodu dobře známa, tudíž není žádným překvapením, že se tento charismatický herec objevoval v celé řadě sportovních dramat.  
 

Hra snů / For Love of the Game (1999)

První zářez a hned moje osobní srdovka. Hra snů je precizně natočené romantické drama, skrze které se dostáváme pod kůži postaršímu nadhazovači Detroit Tigers Billymu Chapelovi, jenž měl vždycky více štěstí v baseballu než v osobním životě. Ačkoliv potkal dívku svých snů, nikdy nedokázal překrásnou a věrnou Jane docenit, což mnohokrát rezultovalo v hádky a vážné konflikty. Na sklonku kariéry se musí rozhodnout, zda je prioritou číslo jedna stále ještě kariéra nebo již něco jiného. Režisér Sam Raimi (Evil Dead, Spider-Man) odvedl kus dobré práce, přičemž nezapomenutelný je zejména herecký koncert Kevina Costnera, jemuž skvěle sekunduje nejen Kelly Preston, ale i John C. Reilly. Pořád mi v hlavě rezonuje kacířská myšlenka, že se jedná o můj nejoblíbenější Raimiho film.

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest