Primitivní válka: Vojáci se během vietnamské války utkají s dinosaury

Primitivní válka: Vojáci se během vietnamské války utkají s dinosaury | Fandíme filmu
Ethan Pettus
Zobrazit další 3 obrázky
Retro válčení v kombinaci s dinosaury? Proč ne, Hollywood s chutí zkusí všechno.

Kombinace hororu a válečné tematiky není neobvyklá. Většina z vás si asi vybaví Overlord, kde Němci prostřednictvím pokusů dělají z lidí něco jako zombie. Nedávno tu byl WarHunt, kde na spojence zaútočili během 2. světové démoni. Teď se posuneme v čase o nějaký ten rok dopředu. Ve snímku Primitive War (Primitivní válka) zavítáme do Vietnamu, kde na americké vojáky čeká i něco daleko nebezpečnějšího, než jen síly Vietkongu.

Děj je zasazený do roku 1968, kdy se záchranný tým vydává do odlehlého údolí hluboko v džungli, aby zjistil, co se stalo se ztraceným oddílem zelených baretů. Jednotka prochází prastarým údolím a počet obětí stoupá. Členové komanda se musejí spolehnout na svoje instinkty, aby dokázali přežít hrůzy, kterým musí čelit. Mimo jiného na ně čeká i setkání s těmi nejnebezpečnějšími predátory – dinosaury.

Snímek vychází ze stejnojmenného románu od Ethana Pettuse, který už stačil napsat rovnou celou sérii Primitive War. Chystané filmové zpracování napíše a zrežíruje Luke Sparke, který má za sebou dva levnější sci-fi filmy: Occupation a Okupace Země: Rainfall. Ani jedno bohužel nejsou žádné velké zázraky, ale na druhou stranu mají vzestupnou tendenci, tak snad spolu s Primitive War bude Sparke zase o něco zdatnější.

Snímek produkuje jeho vlastní firma, takže bychom neměli čekat příliš vysoký rozpočet. Právě probíhá casting a natáčení má začít během letošního roku.

Obrázky jsou ilustrační - Ethan Pettus

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 4

Primitivní válka: Vojáci se během vietnamské války utkají s dinosaury | Fandíme filmu Primitivní válka: Vojáci se během vietnamské války utkají s dinosaury | Fandíme filmu Primitivní válka: Vojáci se během vietnamské války utkají s dinosaury | Fandíme filmu Primitivní válka: Vojáci se během vietnamské války utkají s dinosaury | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest