Save the Green Planet!: Chlapík mučí ve sklepě domnělého mimozemšťana

Save the Green Planet!: Chlapík mučí ve sklepě domnělého mimozemšťana | Fandíme filmu
CJ Entertainment
Zobrazit další 2 obrázky
Hlavní "hrdina" udělá pro zastavení mimozemské invaze evidentně cokoliv. Neváhá mučit člověka, o kterém si myslí, že je vetřelec.

Jihokorejský žánrový mišmaš (černá komedie, sci-fi, drama, horor) Save the Green Planet! (Jigureul jikyeora!) opravdu představuje nevšední divácký zážitek, není tudíž divu, že se chystá anglicky mluvený remake. Pod projektem je podepsán režisér Slunovratu Ari Aster, přičemž tentokrát neusedne na režijní sesli, ale bude pouze dozorovat z pozice producenta počínání Joon-hwan Janga. Ten natočil v roce 2003 i originál, tudíž námět zná jako své boty. K určitým změnám ve scénáři však dojde a postará se o ně Will Tracy.

V centru dění se ocitá muž, jenž věří, že na Zemi zanedlouho zaútočí nepřátelští mimozemšťané a on je jediný, kdo může invazi zastavit. Rozhodne se tedy unést mocného obchodníka, který má být dle jeho soudu emzák "převlečený" za člověka. Vzhledem k tomu, jak vážná situace je, hlavní hrdina se nezastaví před ničím, tudíž výslech okořeněný mučením může začít.

Snímek posbíral řadu jihokorejských cen a v minulosti byl promítán na prestižních filmových festivalech typu Cannes či Toronta. Mrkněte na upoutávku k originálu a doufejte, že americká verze se také povede. Účast Janga dává určitou naději na solidní "psycho" biják.

Zdroj: CS

Foto: CJ Entertainment

Galerie: 3

Save the Green Planet!: Chlapík mučí ve sklepě domnělého mimozemšťana | Fandíme filmu Save the Green Planet!: Chlapík mučí ve sklepě domnělého mimozemšťana | Fandíme filmu Save the Green Planet!: Chlapík mučí ve sklepě domnělého mimozemšťana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest