Spider-Man: Bez domova: Bližší pohled na Electra, Lizarda a nového Goblina

Spider-Man: Bez domova: Bližší pohled na Electra, Lizarda a nového Goblina | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
K tomu nové plakáty a spoty a možná první pohled na Tobeyho Maguirea v kostýmu.

Ke snímku Spider-Man: Bez domova byly uvolněny nové obrázky. Konkrétně tedy několik plakátů, které si můžete prohlédnout dole v galerii. Nejzajímavější je asi hned ten první, kde krom Petera (Tom Holland) vystupují jako ústřední hrdinové také Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) a MJ (Zendaya).

Na plakátě jsou ale také záporáci filmu, o nichž už delší dobu víme, že jsou to záporáci filmů minulých, či jejich obměny. Octopuse už dobře známe. Sandman je reprezentovaný pouze mračnem písku, ale když si plakát přiblížíme (zvětšené výřezy najdete dole v galerii), uvidíte tam detailní podobu Lizarda a Electra (Jamie Foxx), jenž má tentokrát daleko lidštější vzezření a zjevně jej pohání Starkův reaktor. A významný je pohled na Goblina. V traileru se muž v kapuci mihl pouze v rychlosti, panovaly tak určité nejasnosti o tom, zda náhodou nejde o nějakého jiného Goblina. Detailnější pohled nicméně potvrzuje, že to je pořád Willem Dafoe, akorát bez přilby.

Pak jsou v galerii další dva plakáty a ještě nový artwork (z obalu psího žrádla), kde fanouškům přijde, že vpravo nahoře můžeme vidět Spider-Mana v podání Tobeyho Maguirea – tento Spider-Man má kuklu s vystupující pavučinou, jakou měl právě Maguire. Podívejte se na obrázek sami a dejte vědět, zda si myslíte, že je to on. A na závěr ještě dva nejnovější spoty:

Po událostech předchozího filmu se prokáže že Spider-Man (Tom Holland) nezavraždil Mysteria. Zároveň ale stále platí, že všichni znají jeho skutečnou totožnost, což Peterovi extrémně komplikuje život. Rozhodne se tedy navštívit Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) a požádat jej o seslání zaklínadla, které by tuhle informaci vymazalo ze světa. Strange svolí, i když jej Wong (Benedict Wong) varuje, že je to příliš nebezpečné. Peter po celou dobu sesílání kouzla Doktora ruší, protože nechce, aby paměť byla vymazána i jeho bližním. To Strangeovi rozhodí koncentraci, něco se pokazí a do Peterova světa skrz trhlinu v časoprostoru vstupují záporáci ze starších filmů, kde Spider-Mana představovali Tobey Maguire a Andrew Garfield. Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 9

Spider-Man: Bez domova: Bližší pohled na Electra, Lizarda a nového Goblina | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova: Bližší pohled na Electra, Lizarda a nového Goblina | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova: Bližší pohled na Electra, Lizarda a nového Goblina | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova: Bližší pohled na Electra, Lizarda a nového Goblina | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova: Bližší pohled na Electra, Lizarda a nového Goblina | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova: Bližší pohled na Electra, Lizarda a nového Goblina | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova: Bližší pohled na Electra, Lizarda a nového Goblina | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova: Bližší pohled na Electra, Lizarda a nového Goblina | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova: Bližší pohled na Electra, Lizarda a nového Goblina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest