Spider-Man: Bez domova – Sada upoutávek blíže ukazuje jednotlivé padouchy

Spider-Man: Bez domova – Sada upoutávek blíže ukazuje jednotlivé padouchy | Fandíme filmu
Marvel Studios
Také jsou tu první odhady toho, kolik by nový Spider-Man mohl utržit za první víkend. Budou po letech opět padat rekordy?

Před dvěma týdny tu byl velký trailer pro Spider-Mana: Bez domova. Od té doby už se stačila objevit celá řada ukázek, které vám dnes souhrnně přinášíme. A ačkoliv jde o kratší videa, složená převážně ze známých záběrů, určitě stojí za vidění. Jednak je nových záběrů stále dost. Ať už jde o opravdu droboučké momenty, nebo o docela slušná odhalení. V kratších upoutávkách si například můžete dobře prohlédnout Lizarda. J. Jonah James (J.K. Simmons) předvádí, že má stále šťávu. Detailněji vidíme nové schopnosti Peterova (Tom Holland) kostýmu.

Blíže se představuje také Strangeův (Benedict Cumberbatch) vlak z astrální roviny. Na Electrově hrudi můžeme vidět modře zářit Starkův obloukový reaktor. Je prtávě tohle to, u čehe Electro (Jamie Foxx) říká, že si to nenechá od Petera sebrat? Má právě díky reaktoru Electro své schopnosti? Nebo například reaktor způsobuje, že už není padouch modrý, ale opět má přirozenou barvu kůže?

V ukázkách se více dbá na to, že Ned (Jacob Batalon) a MJ (Zendaya) chtějí Peterovi aktivně pomáhat. Sandman předvádí svou obří písečnou pracku. Vrcholná scéna na vysoké struktuře má kolem sebe stejné prstence světla, jaké jsme mohli vidět u Strange ve sklepě, když se snažil kouzlem ze světa vymazat informaci o tom, že je Peter Parker Spider-Man. Tohle bude zřejmě velké masivní závěrečné kouzlo, jež má všechno opět napravit. Uvidíme, proč je sesíláno právě tady. A tu a tam si můžete povšimnou, že je nějaká scéna jemně pozměněná oproti její verzi, kterou jsme už předtím mohli vidět v některé jiné upoutávce. To je zřejmě důkaz toho, že na definitivním sestřihu filmu se stále ještě pracuje. Tak držme palce, ať všechno klapne!

Diváci se na snímek zjevně těší, což potvrzují první kasovní předpovědi. Analytici s velkým předstihem zatím předpovídají úvodní víkend ve Spojených státech ve výši 135-185 milionů dolarů. To by s přehledem znamenalo nejvyšší pandemickou premiéru. Tu nejvyšší měl dosud Venom 2 s 90 miliony. Zároveň je docela dobře možné, že sám Spider-Man utrží za víkend víc, než dokázaly v předchozích pandemických víkendech všechny uváděné filmy dohromady. (Ten nejlepší víkend byl opět při premiéře Venoma 2 – celkem padlo 129 milionů. Pokud bychom počítali i prodloužené sváteční víkendy, tak potom byla nejlepší situace při premiéře Shang-Chiho – 139 milionů celkem za všechny filmy, za celý prodloužený víkend). Posledním megahitem, pokud jde o obří premiéry, byly Star Wars: Epizoda IX – ty utržily za víkend 177 milionů. Mezi Spider-Many je zatím nejlepší Spider-Man 3 Sama Raimiho, ten před lety dokázal utržit 151 milionů. Toho by nový Spider-Man: Bez domova mohl teoreticky porazit. Mezi marvelovkami by se potom Bez domova mělo zařadit do první desítky nejlepších úvodních víkendů.

A teď už si užijte jednotlivé šoty:

Po událostech předchozího filmu se prokáže že Spider-Man (Tom Holland) nezavraždil Mysteria. Zároveň ale stále platí, že všichni znají jeho skutečnou totožnost, což Peterovi extrémně komplikuje život. Rozhodne se tedy navštívit Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) a požádat jej o seslání zaklínadla, které by tuhle informaci vymazalo ze světa. Strange svolí, i když jej Wong (Benedict Wong) varuje, že je to příliš nebezpečné. Peter po celou dobu sesílání kouzla Doktora ruší, protože nechce, aby paměť byla vymazána i jeho bližním. To Strangeovi rozhodí koncentraci, něco se pokazí a do Peterova světa skrz trhlinu v časoprostoru vstupují záporáci ze starších filmů, kde Spider-Mana představovali Tobey Maguire a Andrew Garfield. Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Foto: Marvel

Zdroje: Box Office Pro

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest