Spider-Man: Bez domova – Bližší pohled na padoucha Octopuse

Spider-Man: Bez domova – Bližší pohled na padoucha Octopuse | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 11 obrázků
Jsou tu nové fotky. Dále Spider-Manův černý kostým a dlouhá cesta k ultimátnímu pavoučímu příběhu.

Díky magazínu Empire dostáváme v posledních dnech různá vyjádření tvůrců snímku Spider-Man: Bez domova, stejně jako nové fotografie. Ty jsou asi ze všeho nejzajímavější a prohlédnout si je můžete dole v galerii. Značného prostoru se dočkal Doctor Octopus (Alfred Molina), první kompletně potvrzený padouch, jakého ve snímku uvidíme. Krom toho také dostáváme nový pohled na MJ (Zendaya) nebo zákulisní záběry na natáčení ve svatyni Doctora Strange.

Zajímavé je, že tvůrci filmu stále ještě dost chodí kolem horké kaše, ačkoliv Empire prakticky potvrzuje, že ve Spider-Manovi: Bez domova vystoupí Octopus, Goblin (Willem Dafoe), Lizard (Rhys Ifans), Sandman (Thomas Haden Church) a Electro (Jamie Foxx). O něco sdílnější jsou tvůrci v tom, jak jsme se k aktuálnímu příběhu dostali.

Jak si asi vzpomínáte, v jednu chvíli se studio Sony rozkmotřilo s Disneym a vypadalo to, že Spider-Man nadále součástí marvelovského filmového světa nebude. V chmurném mezičase představitel hlavní role Tom Holland a producentka Amy Pascal spekulovali o tom, jak by se dalo dál pokračovat. Měl Spider-Man propadnout do Venomova světa? Měl být lovený populárním padouchem Kravenem? Nic z toho dvojici nepřipadalo ve stínu dosavadní spolupráce s Marvelem dostatečně dobré. Naštěstí se po několik týdnech podařilo studiím domluvit a Spider-Man (alespoň prozatím) ve světě Marvelu pokračuje.

Šéf studia Kevin Feige připouští, že s kolegy chtěli vždycky představit divákům mnohovesmír (řadu paralelních realit, kde se může stát prakticky cokoliv) a ukázalo se, že Spider-Man k tomu bude ideální příležitostí. Po tom, co Mysterio vyzradil ve snímku Spider-Man: Daleko od domova identitu Pavoučího muže světu, má Peter těžký život, který se mu rozpadá pod rukama. Proto poprosí Doctora Strange (Benedict Cumberbatch), aby seslal kouzlo, jež by všechny přimělo na jeho dvojí totožnost zapomenout. Kouzlo se pokazí a otevírá se multiverzum.

Jak už víme, díky tomu potkáme spoustu záporáků. Kdo bude tím šestým do party? Bude to Venom (Tom Hardy)? Závěr jeho druhého filmu by tomu naznačoval. A ačkoliv se o tom stále oficiálně mlčí, objeví se také starší Spider-Mani v podání Tobeyho Maguirea a Andrew Garfielda. Díky tomu máme očekávat jeden z největších komiksových filmů vůbec. Tak už aby tu byl přinejmenším další trailer. Zatím alespoň koukněte do galerie na nové fotky a vyobrazení nových Spider-Manových kostýmů.

Po událostech předchozího filmu se prokáže že Spider-Man (Tom Holland) nezavraždil Mysteria. Zároveň ale stále platí, že všichni znají jeho skutečnou totožnost, což Peterovi extrémně komplikuje život. Rozhodne se tedy navštívit Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) a požádat jej o seslání zaklínadla, které by tuhle informaci vymazalo ze světa. Strange svolí, i když jej Wong (Benedict Wong) varuje, že je to příliš nebezpečné. Peter po celou dobu sesílání kouzla Doktora ruší, protože nechce, aby paměť byla vymazána i jeho bližním. To Strangeovi rozhodí koncentraci, něco se pokazí a do Peterova světa skrz trhlinu v časoprostoru vstupují záporáci ze starších filmů, kde Spider-Mana představovali Tobey Maguire a Andrew Garfield. Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Foto: Marvel

Zdroj: Empire

Galerie: 12

Spider-Man: Bez domova – Bližší pohled na padoucha Octopuse | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova – Bližší pohled na padoucha Octopuse | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova – Bližší pohled na padoucha Octopuse | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova – Bližší pohled na padoucha Octopuse | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova – Bližší pohled na padoucha Octopuse | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova – Bližší pohled na padoucha Octopuse | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova – Bližší pohled na padoucha Octopuse | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova – Bližší pohled na padoucha Octopuse | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova – Bližší pohled na padoucha Octopuse | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova – Bližší pohled na padoucha Octopuse | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova – Bližší pohled na padoucha Octopuse | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova – Bližší pohled na padoucha Octopuse | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest