Spider-Man Bez domova: 2. trailer je napěchovaný záporáky

Spider-Man Bez domova: 2. trailer je napěchovaný záporáky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 11 obrázků
Staří známí zloduchové se vracejí, aby Tomu Hollandovi zavařili stejně, jako starším Spider-Manům.

Tak jsme se dočkali. Po týdnech hypování je tu nový trailer pro Spider-Mana: Bez domova. Sálá z něj osudovost i velkolepá pompa. V úvodu upoutávka poměrně slušně vysvětluje, proč je pro Petera (Tom Holland) tak důležité, aby MJ (Zendaya) znala jeho skutečnou identitu – Když odhalila jeho tajemství, bylo to poprvé po dlouhé době, kdy se cítil v tom všem superhrdinském mumraji normálně. Proto zhatil kouzlo Doctora Strange (Benedict Cumberbatch), kterého požádal o to, aby z mysli všech lidí vymazal pravdu o tom, že je Spider-Manem právě on.

Jakmile je Strangeovo kouzlo narušeno, začínají do Peterovy reality pronikat návštěvníci z cizích dimenzí. Vypadá to, že kvůli přesunu napříč realitami padouši unikli svému smrtelnému osudu a zřejmě budou usilovat o to, aby to tak i zůstalo. Strange je přesvědčený, že zemřít musejí, jinak je realita v ohrožení. Peter by ale rád našel jiné řešení. Což způsobí nejen konflikt mezi ním a Strangem, ale také spoustu problémů. Patrné je, že klíčovou roli bude hrát Strangeův artefakt ve tvaru kostky (lucerny).

V upoutávce vidíme Spider-Manův nový černý kostým i podobu jednotlivých záporáků. Doctor Octopus (Alfred Molina) se celkem podobá předchozí verzi. Goblin (Willem Dafoe) je nejprve prakticky stejný, pak jej vidíme v alternativním kostýmu bez helmy, jen s brýlemi. Někteří fanoušci se nicméně domnívají, že nejde o Dafoova Goblina, ale o nějakého jiného. Electro (Jamie Foxx) je kompletně přepracovaný, má lidskou podobu a jeho kostým připomíná ty komiksové. Lizard a Sandman se v upoutávce jen mihli. Zatím to vypadá, že nejvíc prostoru bude mít Dafoe, ostatní asi méně.

V závěru se zdá, že do našeho světa možná procházejí ještě nějací další záporáci. Bude jich nakonec více než pět? Objeví se ve finální akční scéně všichni padouši, kteří se kdy ve spidermanovských filmech objevili? A ve vrcholném momentu je také jasně vidět, že ze scény byli vymazáni další Spider-Mani! Už delší dobu víme, že ve snímku vystoupí Tobey Maguire a Andrew Garfield, studio však stále jejich účast popírá. Když se podíváte na záběr, kde Tom Holland letí do boje proti řadě záporáků, tak uvidíte, že Lizard míří někam úplně jinam než na Hollanda. Tohle zkrátka bude ultimátní pavoučí střet. Tak uvidíme, zda to bude vypravěčsky uspokojivé, anebo nás čeká jen jedna velká úlitba pro fanoušky.

Po událostech předchozího filmu se prokáže že Spider-Man (Tom Holland) nezavraždil Mysteria. Zároveň ale stále platí, že všichni znají jeho skutečnou totožnost, což Peterovi extrémně komplikuje život. Rozhodne se tedy navštívit Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) a požádat jej o seslání zaklínadla, které by tuhle informaci vymazalo ze světa. Strange svolí, i když jej Wong (Benedict Wong) varuje, že je to příliš nebezpečné. Peter po celou dobu sesílání kouzla Doktora ruší, protože nechce, aby paměť byla vymazána i jeho bližním. To Strangeovi rozhodí koncentraci, něco se pokazí a do Peterova světa skrz trhlinu v časoprostoru vstupují záporáci ze starších filmů, kde Spider-Mana představovali Tobey Maguire a Andrew Garfield. Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 12

Spider-Man Bez domova: 2. trailer je napěchovaný záporáky | Fandíme filmu Spider-Man Bez domova: 2. trailer je napěchovaný záporáky | Fandíme filmu Spider-Man Bez domova: 2. trailer je napěchovaný záporáky | Fandíme filmu Spider-Man Bez domova: 2. trailer je napěchovaný záporáky | Fandíme filmu Spider-Man Bez domova: 2. trailer je napěchovaný záporáky | Fandíme filmu Spider-Man Bez domova: 2. trailer je napěchovaný záporáky | Fandíme filmu Spider-Man Bez domova: 2. trailer je napěchovaný záporáky | Fandíme filmu Spider-Man Bez domova: 2. trailer je napěchovaný záporáky | Fandíme filmu Spider-Man Bez domova: 2. trailer je napěchovaný záporáky | Fandíme filmu Spider-Man Bez domova: 2. trailer je napěchovaný záporáky | Fandíme filmu Spider-Man Bez domova: 2. trailer je napěchovaný záporáky | Fandíme filmu Spider-Man Bez domova: 2. trailer je napěchovaný záporáky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest