Spider-Man: Bez domova bude jako Endgame všech pavoučích filmů

Spider-Man: Bez domova bude jako Endgame všech pavoučích filmů | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tvůrci poodhalují, jak se dobrali k vrcholnému Spider-Manovu filmu. A jsou tu nové fotky.

Magazín Empire dostal exkluzivní příležitost vyzpovídat tvůrce filmu Spider-Man: Bez domova (Spider-Man: No Way Home). To znamená, že jsme se dočkali nových fotek (najdete je v galerii) a postupně jsou také uvolňovány nové podrobnosti, které by mohly dláždit cestičku k nějakému dalšímu traileru.

Režisér Jon Watts říká, že je film rozhodně ambiciózní, prý máme čekat „Spider-Mana: Endgame“. To nám naznačuje, že se ve snímku bude spojovat to, co přišlo doposud a tentokrát to platí doslovně. Marvel sice stále veřejně „tají“, že ve snímku vystoupí předchozí představitelé Spider-Mana, ale o tom, že se objeví starší záporáci, už se naštěstí mluví oficiálně a veřejně. Konkrétní výčet jmen se ale stále zamlčuje a nahlas se mluví o Doctoru Octopusovi v podání Alfreda Moliny.

Tom Holland uvádí, že to byl právě on, kdo navrhl, aby se starší záporáci ve snímku sešli. Tehdy ale nevěřil tou, že by se to mohlo povést. Nevěřil tomu, že by se podařilo k návratu přesvědčit všechny potřebné herce. Ale ono to klaplo. Sám šéf Marvel Studios Kevin Feige k tomu říká, že už když se před lety plánoval přechod Spider-Mana do provázaného světa Marvelu, tak byla na stole myšlenka, že by se opět objevili známí záporáci. Ten nápad byl tehdy zavržený. Už jen proto, že si nikdo nedovedl představit, že by kupříkladu právě Octopuse mohlo hrát kdokoliv jiný, než Molina. A teď se tehdejší uvažování manažerů naplnilo – známí záporáci se vracejí, avšak s původním obsazením.

Zůstaňte na příjmu, v následujících dnech očekáváme ke Spider-Manovi další novinky. Zatím koukněte dolů do galerie na nejnovější fotky.

Po událostech předchozího filmu se prokáže že Spider-Man (Tom Holland) nezavraždil Mysteria. Zároveň ale stále platí, že všichni znají jeho skutečnou totožnost, což Peterovi extrémně komplikuje život. Rozhodne se tedy navštívit Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) a požádat jej o seslání zaklínadla, které by tuhle informaci vymazalo ze světa. Strange svolí, i když jej Wong (Benedict Wong) varuje, že je to příliš nebezpečné. Peter po celou dobu sesílání kouzla Doktora ruší, protože nechce, aby paměť byla vymazána i jeho bližním. To Strangeovi rozhodí koncentraci, něco se pokazí a do Peterova světa skrz trhlinu v časoprostoru vstupují záporáci ze starších filmů, kde Spider-Mana představovali Tobey Maguire a Andrew Garfield. Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Foto: Marvel

Zdroj: Empire

Galerie: 6

Spider-Man: Bez domova bude jako Endgame všech pavoučích filmů | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova bude jako Endgame všech pavoučích filmů | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova bude jako Endgame všech pavoučích filmů | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova bude jako Endgame všech pavoučích filmů | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova bude jako Endgame všech pavoučích filmů | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova bude jako Endgame všech pavoučích filmů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest