Indiana Jones 5: Záporák Mads Mikkelsen na fotkách z natáčení

Indiana Jones 5: Záporák Mads Mikkelsen na fotkách z natáčení | Fandíme filmu
Lucasfilm
Štáb se přesunul na slunnou Sicilii. Antonio Banderas poodhalil svoji filmovou postavu.

Natáčení Indiana Jonese 5 vypuklo začátkem letních prázdnin. Na přelomu září a října se přesunul štáb na italskou Sicílii. Po svém předchozím zranění už je Harrison Ford opět v pořádku a aktivně se účastní. Točí se v přírodních jeskyních, na hradě Maniace a v několika různých městech.

Z místa činu se hned vyrojila řada fotek, na nichž můžeme vidět, jak se současné prostředí proměnilo v historické lokace a to za pomoci dobových nápisů, výloh nebo automobilů. Fotografie odhalují, že se v dané pasáži filmu odehraje pohřeb (nevíme, zda je nějak spojený s hlavními postavami, nebo slouží spíš jako „kulisa“) nebo naopak svatba, kdy Indy v honičce využije novomanželské auto.

Na fotkách si můžeme prohlédnout také Madse Mikkelsena, jenž dle dostupných informací ve filmu hraje záporáka, zřejmě nacistického vědce, který by v současnosti údajně měl být součástí amerického kosmického programu. Na jedné z fotek byla zachycena také Phoebe Waller-Bridge, u níž režisér James Mangold popřel, že by měla ságu převzít po Harrisonu Fordovi, jak nedávno tvrdila britská bulvární média. A když už byla řeč o záporácích, Antonio Banderas, jenž byl obsazený do blíže nespecifické role, v nedávném rozhovoru prozradil, že on hraje postavu kladnou.

Indiana Jones 5 znovu představí Harrisona Forda jako populárního lovce pokladů, jenž se 28. 7. 2022 po čtrnáctileté pauze ještě jednou vrátí, aby (zřejmě) uzavřel současnou sérii dobrodružných příběhů. Režíruje James Mangold. Dále hrají Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Mads Mikkelsen, Boyd Holrook, Toby Jones, Antonio Banderas a Shaunette Renée Wilson. Hudbu složí John Williams.

Titulní foto je ilustrační

Zdroje: James Mangold, La Prensa Latina, IJ Adventure Outpost, Indy 5 News

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest