Indiana Jones 5: Harrison Ford se zranil při natáčení

Indiana Jones 5: Harrison Ford se zranil při natáčení | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Režisér James Mangold se potýká s kritikou, která snímek dopředu provází.

Natáčení Indiany Jonese 5 je v plném proudu a už jsme z něj viděli řadu fotografií. Dosud vše běželo relativně hladce, ale teď se štáb musí vypořádat s poměrně zásadním zádrhelem. Harrison Ford, představitel hlavní role, se zranil. Podle informací magazínu Deadline se poranil při nacvičování souboje. Není známo, jak vážné poranění je, jen že postihlo hercovo rameno. Prozatím se počítá s tím, že režisér James Mangold bude natáčet dál takové scény, které se bez Forda obejdou. Natáčecí plán se upravuje a Ford podstupuje potřebnou péči, aby byl co nejdříve opět fit.

Mezitím se Mangold potýká s ještě jednou starostí. Možná mu prostě došla trpělivost, možná je to člověk, který prostě nikoho nenechá aby se po něm vozil, nicméně se na Twitteru pustil do boje s lidmi, kteří snímek dopředu odsoudili. Objevovaly se různé argumenty (většinou jeden stupidnější než druhý – jedna kritika byla vystavěná dokonce na tom, že Mangoldův snímek připisovala úplně jinému scenáristovi), přičemž se James na většinu z nich snažil reagovat se slovy, že nemá potíže s tím, když někdo kritizuje jeho filmy, ale nelíbí se mu, když někdo, kdo o projektu vůbec nic neví, kritizuje dopředu jeho práci či jeho spolupracovníky.

Do jisté míry asi lze chápat obě strany – Obavám se člověk asi nikdy nevyhne, když u očekávaného projektu zahlédne cokoliv, co v něm budí nedůvěru. Na druhou stranu má Mangold pravdu v tom, že něco předem kompletně zatracovat na základě několika spekulativních domněnek, je dost přehnaná reakce.

Osobně zastávám opačný extrém – Mangoldovy dosavadní filmy se mi vesměs líbily, takže se dopředu na jeho Indyho nekriticky těším, i když jsem snímek zatím neviděl ;-) Jak dopředu Indiana Jones 5 působí na vás?

Indiana Jones 5 znovu představí Harrisona Forda jako populárního lovce pokladů, jenž se 28. 7. 2022 po čtrnáctileté pauze ještě jednou vrátí, aby (zřejmě) uzavřel současnou sérii dobrodružných příběhů. Režíruje James Mangold. Dále hrají Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Mads Mikkelsen, Boyd Holrook, Toby Jones a Shaunette Renée Wilson. Hudbu složí John Williams.

Zdroje: Deadline, James Mangold

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest