Fantastická zvířata 3 odhalila název a zápletku, mění datum premiéry

Fantastická zvířata 3 odhalila název a zápletku, mění datum premiéry | Fandíme filmu
Warner Bros.
Na koho se budou třetí Fantastická zvířata soustředit a co v nich na hrdiny čeká.

Jsou tu velké zprávy ze světa Harryho Pottera. Třetí díl trilogie Fantastická zvířata odhalil oficiální název. Ten zní Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, tedy Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství. To můžeme číst tak, že se buď J.K. Rowling vždycky chtěla obloukem vrátit k jádru potterovské historie, anebo studio Warner Bros. tlačí na to, aby Fantastická zvířata přinejmenším kosmeticky k Harrymu co nejvíc odkazovala. Snímek Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny přeci jen po finanční stránce zůstal za očekáváním, studio tak jistě přemýšlí o tom, jak jednu ze svých nejcennějších značek po komerční stránce maximálně vyladit.

Spolu s názvem byla odhalená také zápletka: Profesor Albus Brumbál ví, že se mocný černokněžník Gellert Grindelwald snaží získat nadvládu nad čarodějnickým světem. Ví, že sám ho nedokáže zastavit. Proto svěří maziologovi Mloku Scamanderovi vedení neohrožené skupiny čarodějů, čarodějek a jednoho statečného mudlovského pekaře, kteří se společně vydávají na nebezpečnou misi. Na ní se setkají se starými známými i dosud nepoznanými fantastickými zvířaty a s rostoucími zástupy Grindelwaldových přisluhovačů. Jak dlouho se však dokáže Brumbál držet stranou, když je tolik v sázce?

Hollywoodské zpravodají označuje jako hlavní postavy Brumbála (Jude Law), Mloka (Eddie Redmayne) a Gellerta Grindelwalda (Mads Mikkelsen), na které se zřejmě zaměří hlavní část pozornosti příběhu. Dále hrají Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, Jessica Williams, William Nadylam a Katherine Waterston. Za zmínku stojí především návrat Wiliama Nadylama, představitele senegalského čaroděje Yusufa Kamy, jenž dosud se ve spojitosti se třetím dílem série nebyl zmiňován. A naznačuje zařazení Katherine Waterston na konec výčtu, že její Tina Goldstein skutečně bude mít v rámci třetího filmu méně prostoru, jak naznačovala starší zákulisní zvěst?

Krom podrobností o samotném snímku bylo odhaleno také nové datum premiéry. Snímek oproti původním předpokladům uvidíme dříve. Nový termín je stanovený na 15. dubna 2022 (mezinárodně jsou filmy uváděny v pátek, u nás ve čtvrtek, můžeme tedy předpokládat v uvedení 14. dubna 2022).

Podklady a foto: Warner Bros.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest