Spider-Man 3: Souhrn všech oficiálních informací i divokých drbů a teorií

Spider-Man 3: Souhrn všech oficiálních informací i divokých drbů a teorií | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 4 obrázky
Je tu první video z natáčení nového Spider-Mana. A rozebíráme všechny šílené zvěsti, které tajuplný film obklopují.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Co to všechno znamená? Vždycky je tu možnost, že si šiřitelné zvěstí prachsprostě vymýšlejí. Nebo si nevymýšlejí, ale nevědomky šíří dezinformace vytvořené samotným Marvelem – paparazzi fotograf přezdívaný Atlanta Filming tvrdí, že studio nechalo připravit tři různé verze příběhu, aby se maximálně snížilo riziko úniku autentických spoilerů.

Pokud by byly jakékoliv zvěsti a spekulace o paralelních dimenzích liché, tak stále lze překvapivé obsazení Foxxe a Cumberbatche vysvětlit docela jednoduše. Když před lety unikly maily ze studia Sony, tak mezi nimi byla i zpráva, ve které šéf Marvelu Kevin Feige přiznává, že na něj Jamie Foxx v roli Elektra udělal pozitivní dojem. Tak třeba zkrátka chtěl dát druhou šanci svému oblíbenci. A co Doctor Strange? Možná je to po smrti Tonyho Starka jediný Avenger z New Yorku, na kterého se Peter Parker mohl obrátit s prosbou o pomoc. A také existuje komiksový příběh, ve kterém Doctor Strange po provalení Spider-Manovy tajné identity zařídí, aby veřejnost tuhle informaci zase zapomněla. Tak třeba se filmaři inspirovali právě tady.

No a pokud jsou všechny drby pravdivé, ve filmu se objeví hned několik Spider-Manů a obecně dojde na hrátky s paralelními realitami? To by mohla být cesta, jak spojit se zbytkem filmového světa Marvelu Venoma. Zatím to vypadalo, že je antihrdina od zbylých hrdinů úplně odstříhnutý, takže pokud jej studia chtějí s ostatními postavami spojit, pak by přechod mezi realitami mohl být řešením. Práva na Spider-Mana navíc stále vlastní studio Sony, které jej Marvelu pouze zapůjčuje. A pro Sony je Pavoučí muž jeho zdaleka nejvýdělečnější značkou. Pokud na ní chce vydělat ještě víc, tak začlenění dalších Spider-Manů do chystaného snímku, by toho zřejmě docílit mohlo.

Vedle toho si vzpomeňte, že ještě zhruba před rokem to vypadalo, že se Sony s Marvelem nedomluví na další spolupráci a Spider-Man bude od ostatních Avengerů s okamžitou platností odstřižený. Celou situaci se nakonec podařilo urovnat, když Tom Holland osobně loboval u tehdejších šéfů Disneyho (vlastník Marvelu) a Sony a přiměl je, aby se znovu vrátili k jednacímu stolu. A kdo ví, za jakých podmínek k dohodě došlo. Třeba Sony za pokračování ve spolupráci žádalo právě natočení nějakého gigantického pavoučího filmu, který by vydělal výrazně více peněz, než ty předchozí. Nebo Sony trvalo na propojení Venoma se zbytkem marvelovského světa. Anebo naopak bylo domluveno, že se natočí ještě jeden společný film, který příběh Petera Parkera ve světě Marvelu uzavře, aby se následně cesty obou studií skutečně rozešly. Poměrně definitivním koncem by pak mohlo být třeba právě to, pokud by Peter odešel skrz nějaký portál objevovat úplně nové světy.

Jak už bylo řečeno, v tuhle chvíli nevíme nic moc konkrétního a můžeme pouze komentovat nejrůznější zvěsti a teorie, které se objevují. Nicméně natáčení je v plném proudu a na povrch tak konečně budou vyplouvat nové podrobnosti. A na nedávné konferenci ExpoCine zástupkyně studia Sony údajně uvedla, že během prosince by snad fanoušci měli dočkat nějaký první oficiální propagační materiál! Tak si napište Ježíškovi a třeba nám už někdy za měsíc přinese porci oficiálně odhalených novinek.

Na závěr video, ve kterém Hollandův kaskadér trénuje na natáčení:

Zdroje: Jamie Foxx, Sony Leak, Daniel R,  shkupi94, Atlanta Filming, Atlanta Filming II, Atlanta Filming III, ET Canada, Murphy's Multiverse, Tom Holland,

« Předchozí kapitola

Galerie: 5

Spider-Man 3: Souhrn všech oficiálních informací i divokých drbů a teorií | Fandíme filmu Spider-Man 3: Souhrn všech oficiálních informací i divokých drbů a teorií | Fandíme filmu Spider-Man 3: Souhrn všech oficiálních informací i divokých drbů a teorií | Fandíme filmu Spider-Man 3: Souhrn všech oficiálních informací i divokých drbů a teorií | Fandíme filmu Spider-Man 3: Souhrn všech oficiálních informací i divokých drbů a teorií | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest