Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů

Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 20 obrázků
Producenti Kevin Feige a Amy Pascal hovoří o budoucnosti spidermanovských filmů a jejich nejrůznějším propojování. A koukněte na nové upoutávky z Far From Home.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Před časem se objevila zvěst, podle které se měl Deadpool po návratu k Marvelu poprvé pod novým vedením představit v rámci třetího samostatného filmu se Spider-Manem. Už tehdy někteří zpochybňovali, že by studio Marvel představovalo návrat čerstvě nabitého hrdiny ve filmu, který nevyrábí pro sebe, ale pro konkurenční studio Sony. A teď šéf Marvelu Kevin Feige v rozhovoru definitivně potvrdil, že představení Deadpoola v příštím Spider-Manovi v plánu opravdu není. Marvel konečně začal diskutovat o tom, kdy a jak jednotlivé hrdiny ze světa X-Menů zapojí do svých dalších plánů, ale zasazení Deadpoola ke Spider-Manovi zkrátka a dobře není pravda.

Mohly by se nicméně potkat dvě jiné fanouškovsky populární postavy. Feige připustil, že setkání Spider-Mana s Venomem je zřejmě jen otázkou času. Rozhodnutí je plně v rukou Sony, které má na obě postavy práva, ale dřív či později podle Kevina asi na setkání dojde. A co tedy k budoucnosti říká Sony?

Amy Pascal sice už ve studiu nepracuje přímo, stále však zůstává producentkou jednotlivých Spider filmů. Když byla dotázána na to, zda jednotlivé chystané komiksové filmy studia Sony, jako jsou Morbius nebo Kraven budou provázané se Spider-Manem, nebo budou samostatné, jako byl samostatný Venom, dala obšírnou odpověď. V té uvedla, že všechny jednotlivé linie – Venom, Spider-Man: Daleko od domova i animovaný Spider-Man: Paralelní světy, musí především fungovat samy o sobě. Musí to být především skvělé filmy. Když se tohle povede splnit, tak pak už se dá teoreticky uvažovat o jakémkoliv propojování, ale ze všeho nejdřív musí filmy fungovat samostatně.

Nic konkrétnějšího Pascal neřekla, ale dodala, že setkání Spider-Mana s Venomem všichni chtějí vidět, takže jednoho dne by na něj dojít mohlo. Pokud jde o další plánování společné budoucnosti s Marvelem, tak nic zatím není tesáno do kamene, ale dosud podle ní spolupráce fungovala skvěle a stále je ohromná spousta příběhů se Spider-Manem, které stojí za to vyprávět. Kdyby bylo na Amy, nacpala by Toma Hollanda úplně všude, zažertovala ještě producentka závěrem.

Pokud jde o další komiksové Sony filmy, tak o nejbližším Morbiovi toho Pascal mnoho neřekla, protože se na jeho výrobě nepodílí. Pouze uvedla, že viděla nějaký materiál a ten podle ní vypadá skvěle. Jinak se aktivně připravuje Venom 2, kde se opět vrátí v hlavní roli Tom Hardy, který je podle Amy hlavním důvodem úspěchu prvního filmu. Jeho energie si diváky prostě získala. Pascal dále přiznala, že má opravdu hodně ráda Black Cat a stále se podle ní pracuje na snímku Silver and Black, který byl už před delší dobou odložený na neurčito. A pokud jde o Milese Moralese, to, že se objevil v animovaném filmu neznamená, že se jej jednou nedočkáme v hrané podobě.

Budoucnost filmů se Spider-Manem a jemu příbuznými postavami je zkrátka a dobře bohatá a prozatím to vypadá, že minimálně v nejbližších letech se na ní nějakým způsobem budou podílet i Marvel Studios. Ty připravili i aktuálního Spider-Mana: Daleko od domova, tak se podívejte na nejnovější upoutávky, které na vás čekají na další stránce a na nejnovější fotky, které jsou v galerii.

Další kapitola »

Galerie: 21

Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu Venom a Spider-Man se podle šéfa Marvelu jednou setkají a další budoucnost pavoučích filmů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest