Komentáře 16

ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-11-20 22:37:19 | 0 0
martsebe: No i kdyby to s Garfieldem opravdu tak bylo, myslím, že se schodneme na tom, že jeho potencionální odmítnutí nabídky by bylo mnohem překvapivější, než její přijetí. Tady jsou karty vyložené dost zřetelně na to, aby se tak dalo o něčem pochybovat. A kdyby si nějakým zázrakem, Garfield přece jen našel důvod proč říct ne, samotnou myšlenku Spider-Verse to nepohřbí, dokavať na návrat kývne alespoň Maguire, na kterém aktuální plán stojí mnohem víc, než na Garfieldovi. V tom nejhorším se Garfield nahradí něčím jiným jako je třeba ten Hammond, nebo nějaký jiný známý Spider-Man, či by prostě jen Garfieldův Spidey se ukázal pouze v masce a tak. Prostě nějaká alternativa, na kterou by se začalo přemýšlet až když by k té situaci došlo. Ale IMHO nedojde. Osobně nevěřím tomu, že by do toho Garfield nakonec nešel.

To by ses divil, jak tyhle věci pořád jdou utajit. A pokud by se to nějakému studiu mohlo podařit, byl by to právě Marvel.

Jistě, Feige nějaká esa v rukávu vždycky má. Ale komplexní projekt u blokované značky ze dne na den nezařídí ani on, takže si minimálně pár měsíců počkáme, než se pro Daredevila nějaký projekt oznámí. A tím tak má po dobu určitou She-Hulk navrch. Každopádně, jak jsem řekl, situace obou postav v MCU je aktuálně technicky naproto stejná a s Netflix sérií nyní mimo kánon, by byl třetí Spider-Man rovnoceným debutem jak pro Daredevila, tak pro She-Hulk. Takže se nedá opravdu říct, že by debut jednoho byl plynulejší než druhého, protože bez ohledu na jejich komiksové pozadí, oba budou debutanti. She-Hulk má alespoň situačně navrch, díky vlastní již oznámené sérii a konexemi s Bannerem. Ovšem uvidíme, jak ještě zamíchá kartami korona. Aby to nakonec neskončilo tak, že tam nebude ani jeden. :D

No, s ohledem na očividný návrat Elektra, bych řekl, že ona snaha neopakovat viděné a nevyužívat již využité, už konečně trochu opadne. Navíc ona potencionální zápletka s identitami měla prý zasáhnout Peterův dvojí život docela dost, takže ono je to na správné cestě. Osobně jsem byl vždycky názoru, že aktuální trilogie byla vždycky především o uvedení a zavedení Spider-Mana v rámci MCU a na nějaké ty klasické hodnoty dojde až v následné "college trilogii", což je období, které je beztak nejbližší původním komiksům, takže by bylo jen logické aby právě tam se Spidey, vyrýsoval, tak jak ho známe nejlíp.

Ono je taky možný, že Gwen bude suplovat spíše ten Ned, Peterovo kámošství s ním, je za dosavadní filmy totiž víc než solidní a pokud by přišla na přetřes ta zápletka s Hobgoblinem a to ještě přesně v takové podobě, jak se to odehrálo k komiksech, kdy Ned ve výsledku byl jen naprosto nevinná oběť intrik Spider-Manových nepřátel, mohlo by to mít víc než obdobný srdceryvný dopad jako měla smrt Gwen.

Tak pozor, já jsem řekl, že Elektro bude pouze stát u zformování, ne že bude přímo tím kdo jde dá dohromady. Jestli se to pak tak nějak zamluvilo, tak se omlouvám, každopádně, zakládajícím členem byl i v komiksech, takže bude jen dávat smysl aby se kolem toho ochomítal i tady. Každopádně osobně začínám mít pocit, že MCU postupně směřuje, k té nejpůvodnější sestavě Sinister Six, takže nám ještě chyběj Sandman, Kraven a Doktor Octopus, který právě v původním komiksu byl hlavním mastermindem, za celým týmem. Může tak jím klidně být i tady.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-11-20 14:17:16 | 0 0
Určitě nějaký padouch ještě přijde, Spiderman má plejádu protivníků a nevěřím že bude jen jeden
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-11-20 13:56:13 | 0 0
K tomu castingu já zatím vím jen to že mcu chce Kethrin Winnick, nejspíš do role Enchantress nebo Angely, dal Gwendoline Christie !možná bude Veranke královna Skrullu.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2020-11-20 07:05:56 | 0 0
ukulelembo: Někteří herci neslyší na "lákavé" nabídky, ale jde jim buď o hereckou výzvu nebo uměleckou hodnotu. A nemusíme chodit ani nikam jinam - Portman která má ráda vyloženě náročné projekty a blockbustery s pár vyjímkama nedělá a evidentně jí museli napsat pořádný part, Bale který dokonce řekl, že ho točit takové filmy nebaví a hle dostane výzvu a i Gyllenhaal který po tom co se spálil s Princem z Persie radši točil malé filmy. Tím neříkám, že nakonec nekejvne, jen mě nepřekvapuje, že to s ním může bejt složitější, protože je to osobní. A vytáhnutí Hammonda by až moc připomínalo to co hodlají dělat s Batmanama ve Flashovi a tudy podle mě nepůjdou.

Ano nevíme kdo bude záporák a kdo ne, ale už ten fakt že žádný jiný herec nebyl jmenován, tak člověk musí konstatovat, že Electro bude už teďka velký hráč, protože účast nějaké hvězdy ve výrazné roli se nikdy neutají (to se většinou povede u cameí).

Možná by se mělo zmínit jedno a to, že možnost, že Peter bude potřebovat právníka vždycky přišla od fanoušků a nikdy z nějakého oficiálnějšího zdroje (nebo mi to uniklo). A ano She-Hulk v rámci proma svého seriálu dává nejspíš větší smysl, ale pořád si myslím, že Murdocka by do hry zapojili mnohem elegantněji - už ten fakt, že je to obhájce chudých, který pracuje dost často i pro bono, se o obhajobu mladého chudého kluka z Queens může zajímat sám. A tvrdit, že s ním nemají plány mi příjde hodně silné, když už minulost dokázala, že Feige má x plánů a dokáže se přizpůsobovat ze dne na den.

Možná modernizovali cestu, ale to jádro nikdy nezměnili a strejda Ben tu úlohu má. A sice jeho přítomnost naznačovali, ale vždycky to smetli na kdyby to pro Petera nebylo důležité. A ani tady nejde o nějaké modernizování, ale o to, že se prostě nechtějí opakovat a to z těch filmů dost řve. Pak to ale všechno působí hrozně polovičatě a Peter je zatím prezentovaný jako někdo, kdo bez pomoci nezvládne absolutně nic (a tahle kritika není nijak malá, tohle kritizuje docela velká skupina lidí). Navíc tam chybí víc než strejda Ben a nikdy tam nedojde k tomu, že mu jeho dvojí život dost kurví život - vždycky je to zahraný jako vtipná výmluva. Mě se ty filmy líbili, ale chápu ten čím dál hlasitější řev, protože nehledě na Hollanda, který je vynikající, tak Spider-Man se narozdíl od jiných dosti vzdaluje svým kořnům.

Jenže aby MJ mohla suplovat Gwen, tak to by té romanci museli věnovat i víc než jen pár scén co dá 5 minut v dvou a půl hodinovém filmu. Nebo ještě lépe ukázat kdy a proč se mu začala líbit a celkově si s tím pohrát. Oni jenom vyměnili holku a jedou stejnou linku znova s tím, že i z Liz to působilo děsně chabě. Ale tady to opět svedu na fakt, že nechtějí připomínat předchozí filmy, kde naopak tohle bylo hlavním hnacím motorem.

A co se týče zákulisních informací, tak mě vždycky potěší že se něco objeví a pokud to zní zajímavě nebo luxusně, tak se tady nad tím rad zateoretizuji, ale pořád to beru s hodně velkou rezervou, protože minulost ukázala, že z té informace evidentně je kousek pravdy (ta část co se někdo dozvěděl) a ten zbytek vychází z předpokladů insidera. Stalo se to už u předchozí dvou Spider-Manů s Hollandem a ty jsem měl na mysli. Takže tvrdit, že Electro má být ten, kdo bude nejspíš dávat dohromady Sinister Six je hodně sebejisté - když podle minulosti nakonec může jenom nadnést tu myšlenku spojení více záporáků a rekrutovat bude někdo jiný. Navíc hodně těch informací se dalo odhadnout už předem (Secret Wars, protože si o ně řekli Russovi - na 100% se kvůli nim měnil plán, jen aby si to mohli natočit), a tak fakt že vím vlastně u teď kdo se v jakém filmu podrbe na prdeli - to je jako kdyby prostě někdo viděl Feigemu do hlavy. Ale nikdy tihle insideři nevytáhnou v předstihu třeba casting nějakých postav - a to mluvím o všech z poslední doby, všechno to přišlo jako blesk z čistého nebe. Jak říkám vážím si toho a jsem si vědom toho, že se to dost často nějakým způsobem potvrdí, ale jsem opatrný, protože tohle je až moc detailní.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-11-19 23:48:12 | 0 0
Vzpomenu, herec typu Joel Kinnaman mám pocit , myslím že pro roli Kravena? No dobrá tak to jméno není to samé..herečku FJones bych taky rád někde znovu viděl v pěkné roli...
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-11-19 23:44:35 | 0 0
Fimi: Ne není. Jméno postavy je "Felicia Hardy", jméno herečky, která jí v ASM2 hrála bylo "Felicity Jones". I když samotná jména zní podobně, stejná nejsou. Takže pozor na to. ~_^
Pokud si pamatuji, Mikey předtím jmenoval herce, jehož typ pro hlavního záporáka trojky Marvel hledá, bohuže už jsem osobně zapoměl jaké jméno to bylo. Zmiňoval jsem ho tu i. Nevzpomeneš si? >_
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-11-19 23:22:20 | 0 0
Ukule já myslel že Felicia a Felicity je to samé...já teda věřím spíš v She Hulk než DD. Jako pravého Dimitriho si dokážu představit Zachary Quinta
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-11-19 21:49:11 | 0 0
martsebe: Ať už jsou Gardieldovy důvody jakékoliv, osobně nevěřím, že by je reálně kdy poslal doopravdy k šípku. Okolnosti celkově jsou příliš "lákavé", než aby si Garfield postavil hlavu. Navíc připravený námět má prý sloužit jako řádný send-off pro oba předcházející Spider-Many, který se jim nedostal, takže pokud měl svou roli byť jen trochu rád, určitě o nějakou dodatečnou katarzi zájem mít bude. A kdyby náhodou přece jenom ne, je k dispozici dost alternativ jak z toho vybruslit. Například by byla prdel, kdyby z důchodu vyhrabali Nicholase Hammonda. :D Jasně, asi by to nebylo takové terno, ale pracovat se s tím dá. :P

Tak především, ještě pořádně ani nevíme, kdo hlavním záporákem bude. Je tu sice ve hře ten scénář s Chameleonem, ale i toho ve výsledku může hrát někdo jiný. Nikdo neříká, že Dmitri z FFH byla jeho skutečná tvář. A klidně tak můžou vytasit ještě větší hvězdu než je Foxx. A kdyby ne, znovu říkám, že Elektro tu bude připravovat pouze půdu na věci budoucí, takže lehce se může jen mihnout a Foxx plně zazáří až příště.
Jinak co se informací týče, nevím co jsou tvoje zdroje, a o kterých Spidermanovských filmech mluvíš, ale osobně čerpám od Mikeye Suttona a dalších jemu bližných zdrojů, který mají úspěšnost svých informací natolik vysokou, že cokoliv co řeknou, vždy stojí alespoň za podrbání se na hlavě. Že potom, něco je trochu jinak, je naprosto normální, neboť zákulisní dění je živý proces a kdo do něj nevidí, tomu unikne spousta věcí, které se můžou ze dne na den změnit. To ovšem neznamená, že tyto procesy nestojí za pozornost. Věděl jsi například, že Nova se měl objevit už Infinity War a být to právě on, kdo dostal na začátku filmu na prdel od Thanose, na místo Hulka? Jasně ve výsledku tam není, ale je dobré vědět, jak žhavě Marvel už s jeho uvedením koketuje.

Pokud jde pak o Daredevila, nejsem si jistý, že ona varianta "že hned po 29.11. vytáhnou hotovou verzi scénáře s Daredevilem" je vůbec možná. Pokud se nemýlím, samotná smlouva s Netflixem přímo brání aby se fyzicky připravilo něco přede, a i kdyby jo, muselo by to být omezeno na kratičké cameo, které se dá nahradit kýmkoliv jiným pro každý případ. A opravdu nevím jestli by mělo pro Marvel smysl to vážně všechno honit takhle rychle na sílu, když ani ještě pro Daredevila žádný další reálný projekt připravený nemaj. To prostě mi do jejich stylu nesedí. Možná studio jako Sony by podobných zkratkovitých jednání bylo schopno, ale u Marvelu se mi tomu moc nechce věřit. Ta She-Hulk se vážně zdá pravděpodobnější, je už obsazená, sérii má v přípravě a tohle by nabízelo přímo plynulé představení. A ne, její přítomnost by určitě nedávala menší smysl, než Daredevilova. Přes toho Hulka, i když se s Peterem nepotkaly tam jsou alespoň reálné konexe, kdežto Murdocka reálně nikdo z Avengerů nezná. A i kdyby se to na konexe nakonec nehrálo, bude jeho zjevení stejně náhlé jako u Jennifer, a Jennifer má alespoň v přípravě tu vlastní sérii. Takže znovu se člověk musí ptát, vážně věříš, že Marvel bude na sílu táhnout Murdocka, se kterým ještě žádné plány reálně nemá, než postavu, která má sérii za rohem a podobné cameo by jí udělalo příhodnou promo službu?

Pokud jde o Bena, přijde mi, že určitá skupina lidí, až příliš lpí na zavedené verzi jeho úlohy a defakto pořád chce vidět to samé po Xté. Jestli jsem si ale něčeho všíml na celém MCU, Marvel neváhá na klasické prvky hodit zcela nový twist, který jim dodá nový moderní rozměr, a ani bych se nedivil, kdyby něco podobného nebylo nakonec i u Bena. A jelikož zatím netušíme co to může být, nelze soudit. Každopádně Peter určitě nějaké své hodnoty má, ten jeho první rozhovor s Tonym to naznačil víc než dost a existence Bena byla už naznačena víc než jednou, takže bych se nedivil, kdyby Marvel schovával něco pod pokličkou, co se vyjeví až přijde správný čas. Co se MJ a Neda týče, tam by určitě nemělo jít o nějaké pytlíkování na místo Bena, ale naopak na místo Gwen. Protože smrt Gwen v komiksech měla ne menší vliv na budoucí vývoj Spideyho. MCU, však pro Gwen plánuje budoucnost Spider-Gwen, takže její původní part musí zahrát někdo jiný. A není pochyb, že MJ, nebo Ned by na tuhle část byli přímo ideální.

Co se Batalona týče, načasování jeho zhubnutí je příliš příhodné, k probýhajícím zvěstem o příchodu Hobgoblina, nemluvě, že i sám jednou zmínil, že by rád se jednou v MCU, touhle cestou vydal. Nemluvě o tom, že jeho zhubnutí je natolik radikální, že se bude muset určitě vysvětlovat i v samotném filmu, a že jsou s tím v Marvelu OK, je už kvůli tebou zmíněných příkladech navýsost podivné. Takže být s Hobgoblinem na pozoru se určitě oplatí.

Hronik: Variant jak vyřešit otázku Peterovi identity je spoustu, včetně využití, některého z alternativních Spider-Manů. Nebo třeba Flash by mohl předvést jeho legendární extempore v novém světle. :D
Ať už by se v trojce objeví kterýkoliv z právníků, bude to jeho/její MCU debut, protože Daredevilův seriál je nyní postaven mimo kánon, i kdyby se Cox do role vrátil. A znovu se nabízí otázka, proč spěchat s Daredevilem, který ještě ani nic nového oznámeného nemá. Marvel překvapit může, ale aktuálně tomu moc nevěřím.

Fimi: Ono taky pořád záleží jak moc dlouho ještě Korona bude plány MCU narušovat. Přece jenom Fáze 4 už je kvůli tomu postavená na hlavu a Sony se do toho zasadilo, nevydat vůbec nic, dokud se kina neotevřou. Bude-li to tak pokračovat, může se lehce stát, že některé tituly třeba kompletně změní formu (Třeba jako minisérie pro Disney+ a budou vydány dřív).

Já spíš doufám, že přijde na řadu Felicia. Měl by sis vážně dávat pozor, aby sis nezaměňoval jméno postavy s jménem herečky. XD
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-11-19 17:36:48 | 0 0
Pokud dva mluví o Hobgoblinovi v SM 4, tak bych i věřil tomu že zhubnul kvůli tomu. Na druhou stranu, dle slov Ukula má po SM 3 přijít spideruniverzum a následně někdy SM 4, čili SM 4by přišlo kdo ví a do té doby věřím že by Batalon mohl řádně nabrat výcvik a svaly...

Pořád pevně doufám že konečně přijde po Gwen a MJ na řadu Felicity
Hronik | Fandíme filmu
Hronik | 2020-11-19 14:10:42 | 0 0
Ukule já tak rád čtu ty tvé příspěvky:) Jinak co se týká toho že všichni znají Parkerovu totožnost to se dá udělat tak, že se tam klidně může ukázat Talos a ukáže se jako spiderman nebo jako Peter.a je to vyřešené.A pokud ne věřím že Waltersova ho zastoupí dobře a představí nám jí aspoň v lidské podobě co se týká DD toho nám můžou představit v jejím seriálu jako kolegu právníka to je to nejmenší
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2020-11-19 08:02:41 | 0 0
ukulelembo: Ale tak zase nebudeme herce takhle degradovat. Garfield od AMS2 hráje buď v malých filmech nebo když je to něco většího, tak je to hercky náročnější part, takže honorář nebude problém. A nějaká šikana na place nebyla nikdy. Já mám na mysli, že mu Sony zlomila srdce tím jak zacházela s jeho postavou a celou AMS sérií (a to jsou jeho slova) - pořád je to jenom člověk, pro kterého je Spider-Man nejoblíbenější hrdina a za kterého se převlíkal na Halloween. Ne já nevěřím, že se snaží nějak manévrovat, ale reálně přemýšlí jestli mu to za to stojí a pokud a jestli na to kejvne, tak to bude zásluha Feigeho, který to ukeca přes to fanboyství. No a pokud by nastala varianta, že by je poslal k šípku, tak bez něj jaksi ztrácí Spider-Verse tah na branku, protože tam nebudou všichni hraní Spider-Mani.

Myslel jsem to z hlediska hierarchie - z tohohle hlediska byla větší hvězda vždycky hlavní záporák. A Electro klidně Sinister Six dohromady dávat může, ale pořád by tyhle informace hlavně u Spider-Mana bral hodně opatrně, protože se jich drtivá většina nepotvrdila a ty co měli blízko k realitě byly ve výsledku taky hodně jiné (figurovaly tam jiné postavy atd.).

No tak pokud tam jeho právník nemá vytáhnout do boje, ale má ho jenom hájit, tak pozdě není ani zdaleka. Za 1) po 29.11. se dá vytáhnout varianta scénáře, kde bude Murdock a 2) tyhle scény se dají posunou k natáčení později a najednou (jako se teďka točí přednostně Cumberbatchovi scény). Jde i o zapojení zatímco Murdocka tam zapojí jednoduše uz poctaty toho, že zastupuje všechny dobráky a She-Hulk se přítomnost bude vysvětlovat o poznání složitěji (s Hulkem se reálně nepotkali atd.).

A jsme u toho největšího problému. Iron Man ho měl jako mentor měl jenom nasměrovat k tomu jak být tím nejlepším možným hrdinou, ale to samotné hrdinství mělo v něm už být, kvůli smrti strejdy Bena a té nejslavnější komiksové větě. Tyhle dvě věci a pocit viny jsou to hlavní co Spider-Mana má dělat Spider-Manem, ale Marvel se tomu vyhnul, protože už s tím pracoval Raimi. A nějaké pytlíkování skrz MJ nebo Neda nikdy nebude mít takovou sílu, protože to strejda Ben ho vychovával a vštěpoval mu hodnoty, díky kterým Spider-Mana všichni milují. Neříkám že tam měli zase ukázat jeho smrt, ale rozhodně ho neměli odignorovat úplně - přitom v Civil War tam v tom svém monologu v pokoji tohle říká (tam mohli v klidu strčit, že mu umřel strejda).

A zase bych z toho že Jacob zhubnul nedělal vědu (samozřejmě pro potřeby Hobgoblina se to hodí), už v minulosti existují příklady, kdy herci při těle v rámci serie výrazně zhubli a nebylo to protože role, ale protože dospěli do bodu, kdy chtěli změnu a dokonce ty příklady zahrnují i dětské herce - herec co hrál Dudleyho v Harry Potterovi byl tlustej v prvních třech filmech pak už vůbec, herec co hrál Neville se taky kolem třetí filmu dost změnil a herec to hrál malého Bena v To co jsem slyšel, tak ho museli kvůli flashbackům ve dvojce digitálně nafukovat.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-11-19 02:40:36 | 0 0
martsebe: Pokud jde o Garfielda, tak to jsou nespíš nanejvíš nějaké vyjednávací manévry. Garfield by odmítnutím role víc ztratil než získal (honorář, zklamání fanoušků). Nemluvě, o tom, že tohle je produkce Marvelu a Sony hrají spíš roli pobočních kývačů, než že by mohli herce na place nějak šikanovat. Byl by tak ve výsledku jen sám proti sobě, takže moc nevěřím, že by je nakonec doopravdy poslal k šípku. Navíc údajné Spider-Verse plány stojí víc ne Maguierovi, než Garfieldovi, takže by se prostě dosadila jiná inkarnace Spider-Mana, nebo by Maguire odehrál všechno sám a hotovo.
Elektro nemusí být nutně přicmrndávač, na to aby byl "svalem" filmu. A i kdyby jím nakonec byl, Marvel na tom Foxxe jen tak neprošustruje,už jen protože podle informací co máme by Elektro měl stát u zformování Sinister Six, takže jeho MCU kariéra zde teprve začne a vůbec tak nepotřebuje aby film stál jen na něm. Prostě se jen představí, s příležitost dostane příště. Jinak co se inkarnace týče, osobně nevěřím, že by Feige chtěl revizovat šmoulu z ASM, tady se opravdu zdá, že jde o čistě druhou šanci pro Foxxe. Ovšem žádné potvrzení, kromě jeho zmínce o absenci modré, k tomu nemáme, takže těžko říct.
Pokud jde pak o záležitost s Daredevilem, tam je problém především v tom, že i když se to nezdá, tak je prostě pozdě. Smlouva s Netflixem jasně dává, že po celé dva roky od zrušení séríí, Marvel s postavami nemůže dělat vůbec nic. Tudíž Daredevil rozhodně nemohl být začleněn do scénáře, i kdyby ho tam v Marvelu chtěli. Po 29. listopadu tenhle ban sice opadne, ale pro samotný film který už se natáčí to beztak moc neznamená, protože by ho tam mohli dopasovat maximálně dodatečně, ovšem pak se nabízí otázka, proč takhle polovičatě protlačovat Daredevila, se kterým se zatím žádné plány udělat nemohli, když tu je She-Hulk, která už má naplánovanou vlastní sérii a tohle by mohl být elegantní způsob jak ji předběžně představit. Jasně, Daredevil se ke Spideymu váže a hodí víc a v Marvelu bez pochyb nějaké zámysly pro něj určitě mají, ale těžko se věří tomu, že Marvel, který si rád se vším dává vždycky na čas aby si to rozplánoval, by najednou hustil Daredevila do filmu za pět minut dvanáct. Takže prošustrovaná příležitost to možná bude, ale ne kvůli tomu, že by nebyl zájem.
Pokud jde pak o Strange, ten má být klíčovým hráčem nadcházející Secret War ságy, je tak pravděpodobné, že ve Spider-Manovi zahostuje čistě kvůli Spideversu, na jehož průběh bude chtít nějak dohlídnout. Pokud jde pak o mentorství, Spidey měl vždycky spoustu mentorů i v komiksu, jen to po většinou byli jeho učitelé, nebo jiné osoby blízké, MCU, se tyhle role prostě jen pasují na jiné Avengery. Když to vezmeš, Iron-Man mu pomohl se zformovat jako hrdina, účelem Reeda pak má být jeho vědeckým mentorem, což ostatně i v komiksu se s ním Spidey nejednou šel poradit (třeba mu pomáhal zkoumat symbionta, když měl černý oblek).
Pokud jde pak o vlastní formování hodnot, Peter už jen potřebuje někoho ztratit a připomenout si Benovu mantru o zodpovědnosti. Co se Bena týče, u toho zatím nevíme co Marvel plánuje (nebo jestli něco plánuje), Ale co se ztráty blízké osoby týče tam se rýsuje pár věcí. Za prvé, určitě to nebude Gwen, se kterou se naopak zamýšlí vydat směrem Spider-Gwen, MCU tak bude muset přijít s někým jiným, a žhavým kandidátem se aktuálně zdá Ned, u něhož je krajně podezřelé, že se Batalon dostává do formy, zrovna, když se spekuluje o účasti Hobgoblina ve čtyřce. Samozřejmě je tu také MJ, se kterou má Marvel taky možnosti neskutečně široké, takže tihle dva jsou na to jako dělaní, a když už by jeden nebo druhý z nich zemře, jsme už jen krůček od toho aby si Peter vzpoměl na jistá slova.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2020-11-19 01:00:35 | 0 0
No co jsem koukal, tak tyhle informace u posledních dvou Spider-Manů byly nakonec výrazně jinak nebo se nestaly, takže tady budu o dost opatrnější. Už fakt, že se objevilo pár nepotvrzených zpráv, že třeba Garfield si není jistý jestli do toho má jít protože Sony (což jsem zmiňoval už pod prvním článkem na tohle téma, že bych se téhle situaci nedivil) atd.

Dále u předchozích dvou štací hrála hlavního záporaka vždycky ta větší hvězda a Jamie Foxx je držitel Oscara, toho fakt na nějakýho přicmrdávače nevidím. A snad bude hrát jinou verzi té postavy, protože návrat trotla, kterýmu nikdo nepopřál k narozeninám bych nedal.

No teďka upřímě - jak může She-Hulk svojí přítomností film někam posunout nebo mu dodat něco navíc? Nijak protože jediné co jí kvalifikuje je, že je právnička. Na druhou stranu na konci listopadu se Marvelu dostane do rukou postava, která je se Spider-Manem na určité úrovni spjatá, ve filmu by se potom dal využít nějaký výjev přímo z komiksu (tohle Marvel ve svých filmech začal dělat pravidelně a jeden přímo ze soudní síně se potom nabízí), fanoušci neúnavně po jeho zapojení už rok volají a Cox už dva roky tvrdí, že stačí zavolat atd. Reálně má Daredevil potenciál jako kráva a nevěřím, že Feige tohle může ignorovat nebo ještě lépe Sony to nebude chtít protlačit (Downeyho si do Homecomingu přece jenom vydupali oni). Tohle by smrdělo prošustrovanou příložitostí, protože se díky současnému Peterovu stavu dá hlavně do MCU elegantně zapojit.

Tak u Strange zase tolik možností jak ho do děje zapojit není. Buď bude nějakým způsobem mentorovat nebo využijou z komiksu to, že všem vymaže informaci o tom, že Peter je Spider-Man (vlastně může dělat obojí). A nějak nevým proč by měl Peter mít vůbec nějakého dalšího mentora a i v tomhle případě je nejideálnější Daredevil, který by mohl Peterovi do hlavy narvat ty hodnoty, které k němu patří a Peterovi nějak vypadly.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-11-18 23:10:46 | 0 0
Ok, teď pohled z druhé strany informační barikády.
Za prvé opravu upusťte otěch obav, že by Sony znovu chtělo trhat a trojka by měla Spideyho z MCU vypsat. To opravdu nehrozí, dost zdrojů včetně Mika potvrzují, že vztah Marvelu a Sony je nyní pevnější než kdy předtím a Sony už teď ani nemají prostor podobnou šarádu znovu rozjíždět. A ne vážně to nevyřešil Holland (že té pohádce pořád všichni věří). Zájem Sony je teď naopak provázat Spideyho s MCU co nejvíc a ukousnout si tak kus Marvelovského koláče pro sebe. Co se Venoma samotného týče, jeho navážka do MCU, snad zatím nehrozí (i když není vyloučené, že se to může ze dne na den změnit). Naopak takový Morbius a další chystané spin-offy už se naopak připravují tak, aby do MCU seděli. Nakolik je pak Marvel uzná je prozatím otázkou. Sony ale minimálně bojují za to, aby jejich filmy byly absolutní kánon.
Co se samotné trojky týče, zprávy od Mika a dalších prozatím naznačují, že vyloženě o "Spiderverse" zatím nebude, ale určitě pro něj minimálně připraví půdu a Maguire s Garfieldem by se měli objevit. Plánování je však aktuálně živý proces, takže rozsah jejich role se nedá předvídat. To, že by pro film mohly být připravené tři alternativní scénáře jako krytí je klidně možné (s procesem jakým Marvel informace hlídá by tomu ani nebylo divu) a v tom případě víme že minimálně jeden z nich je "temný příběh o kradení identit s Chameleonem v hlavní roli", o tom jestli tahle varianta je pak mrtvá, nebo byla vždycky falešná, či snad pořád platí aktuálně nemáme info. Ať už by Chameleon ale hlavním padouchem byl nebo ne určitě by měl mít k ruce někoho kdo pracuje jako "sval", Aktuálně se zdá, že právě to by mohl být Elektro, ale to spíš čistě proto, že o nikom jiném žádné info nemáme. Co se Eletra pak týče, u toho se aktuálně neví jestli půjde o novou alternativní verzi, kterou si pouze zopakuje Foxx podobným stylem jako Simmons si zopakoval Jamesona, nebo jestli náhodou se nějak dimenzionálně nevrátí ASM Elektro, Foxxův koment o absenci modré však minimálně naznačuje první možnost, a ty zvěsti, že se Foxx Feigemu v roli prostě líbil, jsou pravda, takže opravdu může jít prostě o "druhou šanci", na druhou stranu ale i kdyby šlo o alternativního Elektra, ona vazba stejného herce není náhodná, a tak není vyloučené, že určití herci z minulosti dostanou druhé šance a to nejenom u Spider-Mana (zdravíme hrdiny Netflixu). Což když už jsem nakous, ne Daredevil se neobjeví, za prvé ještě minimálně do přespříští neděle je blokován Netflixem, a za druhé zájem Marvelu se aktuálně otáčí k jinému MCU právníkovi (She-Hulk).
Jinak co se Strange týče, všichni pořád nakecaj jak má být novým Mentorem Spideyho, ale upřímě ze zákulisí se neozývá nic, co by to vyloženě potvrzovalo, takže bych se nedivil, kdyby Strangeova úloha nakonec nebyla jen totéž jednorázová spolupráce jako s Furym/Talosem v dvojce. Aktuální úvaha je, že pokud bude někdo další Petera skutečně mentořit bude to Reeds, jehož cameo bylo původně v plánu ale po aktuálním rehaši plánů těžko říct jestli pořád platí. Koronavirus celkově strukturu Fáze 4 postavil nahlavu.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-11-18 22:25:08 | 0 0
Linka chameleóna je asi mrtvá...v žádném SM nebylm jen jeden padouch tak třeba se to povede.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest