Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů

Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kteří herci by se měli dotáček zúčastnit? A ochutnejte nový hudební doprovod od Junkieho XL.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

V květnu služba HBO Max oficiálně potvrdila, že spolu se Zackem Snyderem připravuje nový sestřih Justice League. Jak pravděpodobně víte, Snyder snímek nedokončil po tom, co od projektu kvůli rodinné tragédii odstoupil. Do kin se dostala verze připravená podle pokynů studia Jossem Whedonem a fanoušci od té doby volají po „Snydercutu“ - Snyderově sestřihu. Postupně jsme se dozvěděli, že Snyder Justice League roztáhne zhruba na čtyři hodiny (kinoverze byla dvouhodinová) a že bude sestříhaná jako čtyřdílná minisérie. Zpočátku se uvádělo, že pro projekt nebudou natáčené žádné dodatečné scény, pouze se měly dokončit triky a postprodukce, maximálně se měly natočit nějaké voice overy. HBO Max na to mělo vyhradit zhruba 20-30 milionů dolarů.

Teď nicméně magazín The Hollywood Reporter přišel se zprávou, podle které k dotáčkám nakonec přeci jen dojde! Údajně by dotáčky měly probíhat v říjnu, po dobu několik týdnů, snad ve Spojených státech. THR také tvrdí, že by se dotáček měli zúčastnit Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot a Ray Fisher. Následně zprávu potvrdil The Wrap, který jako první přišel na jaře s informací o přípravách Snydercutu. The Wrap navíc tvrdí, že by dotáčky měly stát zhruba 70 milionů dolarů!

To není vůbec malá částka. Za takovou se dá natočit středně velký film, několik menších filmů nebo celá série výpravného seriálu. HBO Max tedy musí Snydercutu extrémně věřit a počítat s tím, že ke službě přivede opravdu velké množství zákazníků. Částka také ilustruje, jak moc vlastně Snyderova podoba Justice League nebyla hotová, popřípadě jak moc se oproti původním plánům mění (nebo obojí).

Další kapitola »

Galerie: 6

Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů | Fandíme filmu Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů | Fandíme filmu Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů | Fandíme filmu Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů | Fandíme filmu Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů | Fandíme filmu Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest