Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů

Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kteří herci by se měli dotáček zúčastnit? A ochutnejte nový hudební doprovod od Junkieho XL.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Zprávy nicméně mají dvě oponentury. Ray Fisher, představitel Cyborga, na zprávu The Hollywood Reporteru zareagoval na Twitteru s tvrzením, že studio Warner skrze média rozšiřuje nepravdy. Článek The Hollywood Reporteru se z velké části věnoval tomu, jak vypadaly před lety Whedonovy dotáčky Justice League. A právě ty jsou předmětem sporu mezi Fisherem a studiem. Fisher tvrdí, že chování náhradního režiséra Whedona a několika producentů bylo nepřijatelné, studio to zpochybňuje. Je tedy možné, že Fisher zpochybňuje pouze tu část zprávy, ve které THR rozebírá několik let staré Whedonovy přetáčky, a že navzdory sporům se studiem Warner se skutečně zúčastní dotáček nových, těch se Zackem Snyderem. Ale také nelze vyloučit, že Fisher zpochybňuje úplně celou zprávu, včetně samotného plánování dotáček.

A pak máme ještě vyjádření Henryho Cavilla. Ten v rozhovoru pro Collider na přímý dotaz, zda bude součástí dotáček odpověděl, že žádné nové scény pro Justice League točit nebude. Herec by samozřejmě mohl zapírat, v Hollywoodu by se něco takového ostatně nestalo poprvé ani naposledy. Zároveň je ale pravda, že je Cavill dlouhodobě vytížený natáčením Zaklínače, který se navíc točí v Evropě. A v době koronavirové není přeskakování mezi kontinenty úplná brnkačka, pokud by se (dle předpokladů) měly dotáčky Justice League odehrávat v USA.

Nesrovnalosti, které herci uvádějí, mohou potenciálně zpochybňovat celou zprávu, nebo alespoň některé části. Nicméně do konce roku se snad potvrdí minimálně to, zda k dotáčkám skutečně dojde a kdo se jich zúčastní. Kolik případné dotáčky stály, to se asi jen tak nedozvíme, podobné sumy studia tají.

V galerii poslední fotky Batmana z Batman v Superman a nějaké obrázky k Justice League. Na závěr si ještě pusťte ukázku nového hudebního doprovodu od Junkieho XL.

Zdroje: The Wrap, THR, Collider, Ray Fisher

« Předchozí kapitola

Galerie: 6

Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů | Fandíme filmu Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů | Fandíme filmu Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů | Fandíme filmu Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů | Fandíme filmu Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů | Fandíme filmu Justice League se má vrátit před kamery a utratit další desítky milionů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest