Vyproštění 2 už se píše, akce má být ještě masivnější

Vyproštění 2 už se píše, akce má být ještě masivnější | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Joe Russo rovněž zmínil, kdy by mohlo dorazit ambiciózní drama Cherry s Tomem Hollandem v hlavní roli.

Akční výplach Vyproštění (Extraction) patří, i vzhledem k omezené nabídce, k největším hitům letošního roku. Netflix stoprocentně využil situace a znamenitě prodal solidní akcí napěchovanou záchrannou misi Chrise Hemswortha. Samozřejmě se prakticky ihned začalo pracovat na pokračování. Joe Russo prý začal psát scénář před několika týdny, přičemž v nedávném rozhovoru uvedl, že se zřejmě dočkáme fyzicky i emocionálně ještě výživnějšího bijáku. Z jeho vyjádření však nebylo jasné, zda se bude jednat o sequel či prequel. Obecně se však počítá s tím, že tak či onak se vše bude znovu točit kolem postavy žoldáka Tylera Rakea. Zatím nebylo potvrzeno, že se vrátí režisér Sam Hargrave, ale bylo by velkým překvapením, kdyby bývalý kaskadér přenechal solidně rozjetou frančízu někomu jinému.

Russo taktéž poskytl pár informací o dramatu Cherry, které natočil společně s bratrem Anthonym. Snímek byl již zdárně dotočen a post-produkční fáze se též blíží ke konci. Kompletně hotovo by mělo být v řádu týdnů. Otázkou zůstává, kdy bychom mohli příběh bývalého vojáka, jenž podlehne v souvislosti s následky posttraumatické stresové poruchy závislosti na opiátech a začne vykrádat banky, reálně vidět. Russo se nechal slyšet, že zůstává optimistou a doufá v relativně brzké datum premiéry. "Situace je složitá, ale rádi bychom film poslali mezi lidi někdy na podzim."

Těšit se prý máme v prvé řadě na brilantní herecký výkon Toma Hollanda, jenž nás údajně absolutně odrovná. Již v minulosti Russo řekl, že Holland by si klidně mohl vykoledovat nominaci na nějaké prestižní herecké ocenění. "Myslím, že je v té roli naprosto úžasný, předvádí zničující výkon. Je skoro neuvěřitelné, co sám sobě provádí po stránce emocionální i fyzické."

Zdroj: CBM, CS, ET

Foto: Netflix

Galerie: 8

Vyproštění 2 už se píše, akce má být ještě masivnější | Fandíme filmu Vyproštění 2 už se píše, akce má být ještě masivnější | Fandíme filmu Vyproštění 2 už se píše, akce má být ještě masivnější | Fandíme filmu Vyproštění 2 už se píše, akce má být ještě masivnější | Fandíme filmu Vyproštění 2 už se píše, akce má být ještě masivnější | Fandíme filmu Vyproštění 2 už se píše, akce má být ještě masivnější | Fandíme filmu Vyproštění 2 už se píše, akce má být ještě masivnější | Fandíme filmu Vyproštění 2 už se píše, akce má být ještě masivnější | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest