Vyproštění: Pokračování obřího hitu od Netflixu už se chystá

Vyproštění: Pokračování obřího hitu od Netflixu už se chystá | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Spoluautor Avengers: Endgame se pustí do psaní dalšího akčního dobrodružství. Ale vrátí se Chris Hemsworth?

Kdo by to byl řekl, že Netflix udělá takové terno s akční taškařicí Vyproštění (Extraction), v níž si Chris Hemsworth hraje na vojáky a zachraňuje děcko z bouřlivé "válečné" zóny (viz níže Hemsworthova děkovačka divákům). Ačkoliv dialogy občas zatahají za uši a příběh sám o sobě též tu a tam hapruje, tak akční scény vypadají luxusně, kaskadéři odvádějí neuvěřitelnou práci, Hemsworth si udržuje adekvátně drsňácký výraz a obecně má snímek tu správnou "výplachovou" dynamiku. Netflix sice může za úspěch dozajista zčásti děkovat koronavirové pandemii, leč obrovský sukces tvůrcům už nikdo neodpáře. Není proto divu, že se Netflix snaží urychleně připravit dvojku. Scenárista a producent Joe Russo už údajně má podepsanou smlouvu a brzy se opětovně pustí do psaní scénáře. Všichni též doufají, že se vrátí režisér Sam Hargrave a logicky i Hemsworth coby Tyler Rake. Tyhle kontrakty však nebudou uzavřeny dříve, než bude na stole ležet hotový scénář.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EXTRACTION @thesamhargrave @therussobrothers @netflix @netflixfilm

Příspěvek sdílený Chris Hemsworth (@chrishemsworth),

Jednička byla o tom, jak žoldák Tyler Rake zachraňuje v Bangladéši uneseného syna zabásnutého narkobarona. Rozhodl se chopit se na první pohled sebevražedné mise a uprostřed války drogových gangů, obchodníků se zbraněmi a dalších nekalých živlů se pokouší udržet chlapce naživu a rovněž si porovnat svoje vlastní kostlivce ve skříni (v hlavě). A o čem by mohla být dvojka? To lehoulince naznačil Hargave, když přiznal, že tvůrci mají v hlavách nápady jak na navazující sequel, tak i na případné ohlédnutí do minulosti (prequel). Možná se prý dozvíme více o vztahu mezi Hemsworthovou postavou a Gasparem alias Davidem Harbourem. Nutno dodat, že by bylo záhodno, aby se scénář tentokrát nepsal v průběhu jednodenní pařby a měl by mít víc než deset odstavců.

A na závěr mrkněte na video, které dobře ilustruje, jaké šílenosti štáb podstupoval, aby byla akce co nejvěrohodnější. Klobouk dolů!

Zdroje: Deadline, Collider I, Collider II, CSN, CBM

Foto: Netflix

Galerie: 5

Vyproštění: Pokračování obřího hitu od Netflixu už se chystá | Fandíme filmu Vyproštění: Pokračování obřího hitu od Netflixu už se chystá | Fandíme filmu Vyproštění: Pokračování obřího hitu od Netflixu už se chystá | Fandíme filmu Vyproštění: Pokračování obřího hitu od Netflixu už se chystá | Fandíme filmu Vyproštění: Pokračování obřího hitu od Netflixu už se chystá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest