Vyproštění: Chris Hemsworth jako "Jason Bourne" v drsném traileru

Vyproštění: Chris Hemsworth jako "Jason Bourne" v drsném traileru | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Trailer k akčnímu výplachu s Thorem v hlavní roli vypadá velice slibně.

Takhle by to šlo! Netflix zveřejnil první upoutávku na akční řežbu Vyproštění (Extraction), v níž bude Chris Hemsworth zachraňovat v Bangladéši uneseného syna zabásnutého narkobarona. Hemsworth ztvární žoldáka jménem Tyler Rake, který se chopí sebevražedné mise a uprostřed války drogových gangů, obchodníků se zbraněmi a dalších nekalých živlů se pokusí udržet chlapce naživu. Dle traileru bude snímek plný akčních scén, přestřelek, poskakování po střechách, automobilových honiček a možná trošku zbytečně i žlutých filtrů. Režíruje Sam Hargrave, tedy stunt koordinátor a stunt double (kaskadér) opakovaně zaskakující za Chrise Evanse coby Kapitána Ameriku. Nabušený trailer v lecčem připomíná loňskou netflixovskou týmovku Trojí hranice (Triple Frontier) s Benem Affleckem a Oscarem Isaacem v hlavních rolích, jež nedopadla vůbec špatně.

O scénář se postaral Joe Russo (s bráchou Anthonym, se kterým režíroval například Captaina Americu: Návrat prvního Avengera projekt produkují) a vyjma Hemswortha se ve filmu představí i David Harbour (Hellboy), Rudhraksh Jaiswal a Randeep Hooda. Premiéra na Netflixu proběhne 24. dubna 2020 a my už se nemůžeme dočkat, jelikož letošní akční nabídka zatím není zrovna dechberoucí.

Ostřílený žoldák má zachránit syna drogového bosse uneseného do Bangladéše. Akce se ale změní v závod o přežití a on musí navíc nahlédnout do svého nitra.

Foto: Netflix

Galerie: 6

Vyproštění: Chris Hemsworth jako "Jason Bourne" v drsném traileru | Fandíme filmu Vyproštění: Chris Hemsworth jako "Jason Bourne" v drsném traileru | Fandíme filmu Vyproštění: Chris Hemsworth jako "Jason Bourne" v drsném traileru | Fandíme filmu Vyproštění: Chris Hemsworth jako "Jason Bourne" v drsném traileru | Fandíme filmu Vyproštění: Chris Hemsworth jako "Jason Bourne" v drsném traileru | Fandíme filmu Vyproštění: Chris Hemsworth jako "Jason Bourne" v drsném traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest