Cherry: Tom Holland prý v roli vojáka s PTSD podává oscarový výkon

Cherry: Tom Holland prý v roli vojáka s PTSD podává oscarový výkon | Fandíme filmu
AGBO Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
Joe Russo si pochvaluje Hollandův výkon. Film se bude ještě pár měsíců dokončovat, režisér ale neví, jak a kdy bude film vypuštěn do světa. 

Bratři Joe a Anthony Russoovi jsou nyní v Hollywoodu známí jak režiséři největšího filmu všech dob, Avengers: Endgame. Po epickém zakončení dlouholeté Infinity ságy marvelovského filmového univerza se ale bratrská dvojice začala soustředit na produkci menších snímků v rámci své společnosti AGBO, ze které vzešel třeba i thriller 21 Bridges s Chawickem Bosemanem a nyní se chystá akční thriller Extraction s Chrisem Hemsworthem a kriminální drama CherryTomem Hollandem.

Právě dramatu Cherry se režijně ujali Russoovi osobně. O filmu se v rozhovoru pro server Comicbook rozpovídal jeden z bratrů, Joe:

„Běží postprodukce. Na dálku editujeme s naším střihačem a jsme připraveni dokončit sestřih a začít přidávat zvuk a hudbu, takže to ještě pár měsíců potrvá. Otázka je, jak bude vypadat trh? Jaké povinnosti zrovna budeme mít? Kdy se znova otevřou kina? Ještě musíme odpovědět na spousty otázek, než budeme připraveni film vydat.“ Režiséři ze střižny zveřejnili fotku, kterou můžete vidět dole v galerii spolu s fotkami tvůrců a herců.

Joe Russo si taky náramně pochvaluje výkon hlavní herecké hvězdy, Toma Hollanda: „Je to výkon hodný oscarového ocenění. Myslím, že je v té roli naprosto úžasný, předvádí zničující výkon. Je skoro neuvěřitelné, co sám sobě provádí po stránce emocionální i fyzické. Dlouho jsme neviděli herce v takové roli. Příběh filmu se odehrává během deseti let, což je doplněno výborným hereckým výkonem. O kterém doufám, že zaboduje na oscarovém klání.“

Holland ve filmu hraje bývalého vojáka s PTSD (posttraumatická stresová porucha), který podlehne závislosti na opiátech a začne vykrádat banky. Taková role jistě poskytuje spoustu prostoru pro pořádné herecké vyřádění a Tom Holland se by tak mohl vedle účinkování ve velkofilmech vyprofilovat v silného charakterního herce. Režírují Joe a Anthony Russoovi, kameru obsloužil Newton Thomas Sigel (X-Men, Bohemian Rhapsody), hudbu skládá Henry Jackman (Kick-ass, Kingsmen), scénář napsala Jessica Goldberg (seriál The Path). Dalšími členy obsazení jsou Ciara Bravo, Bill Skarsgard a Jack Reynor. Premiéra zatím stanovena nebyla.

Zdroje: Bratři Russoovi, Comicbook

Galerie: 6

Cherry: Tom Holland prý v roli vojáka s PTSD podává oscarový výkon | Fandíme filmu Cherry: Tom Holland prý v roli vojáka s PTSD podává oscarový výkon | Fandíme filmu Cherry: Tom Holland prý v roli vojáka s PTSD podává oscarový výkon | Fandíme filmu Cherry: Tom Holland prý v roli vojáka s PTSD podává oscarový výkon | Fandíme filmu Cherry: Tom Holland prý v roli vojáka s PTSD podává oscarový výkon | Fandíme filmu Cherry: Tom Holland prý v roli vojáka s PTSD podává oscarový výkon | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest