Režiséři Avengers: Endgame očekávají návrat k Marvelu

Režiséři Avengers: Endgame očekávají návrat k Marvelu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Mezitím lákají hvězdy Avengers do svých příštích filmů, chtějí točit hned tři těsně po sobě.

Marvel a jeho provázaný vesmír Marvel Cinematic Universe má hned několik výrazných tvůrčích osobností. V posledních několika letech se však na celém univerzu málokdo podepsal tak, jako režisérské duo Anthonyho a Joa Russoových. Na úplném začátku od bratrů něco velkého očekával spíše jen málokdo, přece jenom se do té doby pohybovali především v televizní sféře, hlavně pak pracovali na komediálním seriálu Zpátky do školy (Community). 

V roce 2014 však všem vytřeli zrak se skvělým Návratem prvního Avengera, přičemž od té doby nadělovali jeden komiksový úspěch za druhým, kdy všechno vyvrcholilo s loňským megahitem Avengers: Endgame. Pro řadu fanoušků tak může být zklamáním, že režiséři aktuálně žádnou další konkrétní marvelovku v plánu nemají a místo toho se soustředí na vlastní nezávislejší tvorbu. To ale neznamená, že by byla jejich komiksová kariéra úplně u konce. Alespoň to tvrdí Joe Russo.

Ten v nedávném rozhovoru prozradil, že jsou dodnes s bratrem ve stálém kontaktu se všemi nejdůležitějšími osobami Marvelu, se kterými prý pravidelně diskutují o všem možném, a to včetně jejich případné další budoucnosti v rámci MCU. Podle Joa s bratrem oba dva jednoduše akorát čekají na ten správný projekt. Až ho najdou, tak do něj prý půjdou rovnou po hlavě.

Do té doby se však jejich práce bude nejspíše točit především kolem jejich nové produkční společnosti AGBO, do jejíchž filmů Russoovi ve velkém verbují řadu hvězdných jmen z MCU. V loňském krimi 21 Bridges si zahrál Chadwick Boseman, v akčním Extraction se ukáže Chris Hemsworth a v dramatu Cherry by pak podle všeho měl podávat oscarový výkon Tom Holland. Tento výčet společných projektů se starými parťáky by však neměl být zdaleka u konce. Režiséři prý milují svou marveláckou rodinu, a proto by do dalších snímků chtěli dostat ještě více jmen. Jednat by se v tuto dobu mělo například s Robertem Downeym Jr., Chrisem Evansem nebo znovu s Tomem Hollandem.

AGBO se však nezaměřuje pouze na filmovou produkci, ale i na tu seriálovou. Aktuálně připravuje zejména tři projekty, o kterých Russo prozradil něco málo nového. Jednak je tady nové zpracování klasického animáku Battle of The Planets, na kterém se prý teprve začíná pracovat. Dosud ještě ani zdaleka není hotový scénář, už teď se však podle všeho ví, že nepůjde o přímou adaptaci. O něco dál jsou pak podle Russoa adaptace slavné karetní hry Magic: The Gathering a osmdesátkového komiksu Grimjack, které už mají hotový scénář a pouze se čeká na zahájení jejich produkce.

Celkově by pak bratři Russoovi měli být v příštích letech skutečně zaneprázdněni, a to nejen v roli producentů, ale i režisérů. Aktuálně by podle všeho měli mít na svém rozvrhu hned tři filmy, které budou natáčet v rychlém sledu během příštích dvou až dvou a půl let. O jaké snímky se jedná, bude prý ohlášeno v budoucnu.

Zdroje: ComicBook I, II; Collider I, II

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 10

Režiséři Avengers: Endgame očekávají návrat k Marvelu | Fandíme filmu Režiséři Avengers: Endgame očekávají návrat k Marvelu | Fandíme filmu Režiséři Avengers: Endgame očekávají návrat k Marvelu | Fandíme filmu Režiséři Avengers: Endgame očekávají návrat k Marvelu | Fandíme filmu Režiséři Avengers: Endgame očekávají návrat k Marvelu | Fandíme filmu Režiséři Avengers: Endgame očekávají návrat k Marvelu | Fandíme filmu Režiséři Avengers: Endgame očekávají návrat k Marvelu | Fandíme filmu Režiséři Avengers: Endgame očekávají návrat k Marvelu | Fandíme filmu Režiséři Avengers: Endgame očekávají návrat k Marvelu | Fandíme filmu Režiséři Avengers: Endgame očekávají návrat k Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest